Få med deg høydepunktene under Smak09

Publisert Sist oppdatert

Konkurranser, prisutdelinger og seminarer:

Tirsdag 3. februar
08.00-17.00: NM i maskinoppvask i Hall C
09.00-17.00: World Skills Norway (Yrkes-NM) i Hall C
10.00-13.00: Hvem skal lage og servere den spiseklare maten? (Seminar)
10.00-20.00: Oslo/Akershus mesterskapet i Borddekking for lærlinger i Glassgaten
13.00-13-30: Utdeling av prisene for Årets hotelleder og Årets restauratør i Hall A
15.45-16.00: Kåring av Norges beste hotellfrokost, Twinings Best Breakfast

Onsdag 4. februar
08.00-17.00: NM i maskinoppvask i Hall C
10.00-20.00: Oslo/Akershus mesterskap i Borddekking for lærlinger i Glassgaten
10.00-12.30: Kvinner styrer conveniencekanalen. (Seminar)
10.00-18.30: Konkurransen Nasjonal Pizzamester i Hall E
12.00-17-30: Kåring av Årets Grønne Kokk i Hall C
13.00-16.30: Norsk Sjømatsenter inviterer til kokkekurs med bl.a Claus Meyer

Torsdag 5. februar
08.00-17.00: NM i maskinoppvask i Hall C
10.00-12.30: Matomsorgsdagen (Seminar)
10.00-18.30: Kåring av vinner i konkurransen Nasjonal Pizzamester i Hall E
10.00-20.00: Årets kokk 2009 (Norges deltaker i Bocuse d''''**or** i Sveits i 2010) Hall C
10.00-20.00: Oslo/Akershus mesterskap i Borddekking for lærlinger i Glassgaten
12.30-13.00: Utdeling av Matomsorgsprisen 2009 i Hall A
13.00-16.00: Økologisk på menyen (Seminar)

Fredag 6. februar
08.00-17.00: Finale i NM i maskinoppvask i Hall C
10.00-12.30: Hygiene og matsikkerhet (Seminar)
10.00-17.00: NM i konditorkunst i Hall C
10.00-20.00: Kåring av vinner i Oslo/Akershus-mesterskap i Borddekking for lærlinger i Glassgaten

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS