Choice fornyer minibaravtale

Publisert Sist oppdatert

Avtalen som fornyes ble tidligere inngått mellom Choice Hotels Scandinavia og Minibar Systems, men ble overtatt av Hoist Technology i forbindelse med oppkjøpet av Minibar Systems nordiske avdeling i mai 2009.

Utvidet sortiment
– Etter som vi nylig utvidet vårt sortiment med både automatiske og ikke-automatiske minibarer gjennom oppkjøpet av den nordiske avdelingen til Minibar Systems, føles det godt å få tillit fra Choice Hotels Scandinavia, sier Annika Rydström, avdelingsleder for Comfort Design, Hoist Technology, i en pressemelding til Hotellmagasinet.
Hoist Technology leverer fra før tv-kanaler, hotellinteriør og IT-tjenester til Choice Hotels Scandinavia.

Naturlig med fornyelse
– Vi bruker Hoist Technology som leverandør på flere forskjellige områder, og når de nå har tatt over salget av Minibar Systems produkter i Norden, er det naturlig at vi fornyer avtalen med dem for å få de samme produkter som før, sier Anders Lidman, innkjøpssjef for Choice Hotels Scandinavia.

Samarbeidet mellom Minibar Systems og Hoist Technologyt begynte for et år siden, da Hoist Technology kjøpte den nordlige delen av Minibar Systems og tok over både salg, service og support til eksisterende kontrakter for ikke-automatiske minibarer og safer i det nordiske markedet og Estland. I mai 2010 fikk Hoist Technology også eksklusive rettigheter til å selge Minibar Systems automatiske minibarer i alle de nordiske landene samt Baltikum.
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS