TID FOR TE: Denne duoen står bak The Tea Room på Youngstorget.

De åpner The Tea Room

Stjernekokken Luke Henderson (25) og vinconnoisseur Jefferson Goldring (29), begge kjent fra Maaemo, gjør seg klar til åpning av sin nye restaurant.

Publisert Sist oppdatert

Hva har steder som The Hand of Flower, The Laughing Heart, Fat Duck, Fäviken og Maaemo til felles? Samtlige har hatt gleden av å ha The Tea Room-duoen på laget.

Restauranten blir liggende på Youngstorget i Oslo, bak vinbaren Imperial. Stjerneparet har gått sammen for å gi publikum en eventyrlig matopplevelse.

Lapskaus?

Luke Henderson er bare 25 år, men har allerede stått på stjernekjøkken i 11 år. På Maaemo møtte han sin britiske landsmann og vin-connoisseur Jefferson Goldring. Nå starter de fine dining på Youngstorget Oslo.

Med en dyp lidenskap for tradisjoner, håndverk og teknikk ønsker de å gi oss en matopplevelse som utfordrer forventningene. Du skal ikke se bort ifra at du får servert en lapskaus eller en ragu med en ny og annerledes vri.

14 retter

Fine dining er ikke den første assosiasjonen man har til Youngstorget i Oslo, men nå åpner de The Tea Room i et lite rom innenfor vinbaren Imperial med fem bord, og 14 retters servering.

– Vi ønsker å gjøre noe nytt med gamle tradisjoner og teknikker, men vi skal ikke sjokkere eller provosere, sier Luke Henderson. – Vi skal bare lage god mat som vi liker selv.

Restauranten åpner dørene i mars, og bookingen starter onsdag 5 februar kl.12.00

Powered by Labrador CMS