KNALLTØFF SATSING: Strømstad Spa & Resort åpner igjen 31. mars. På sikt skal resort-anlegget utvides med 24 000 m2.

Slik blir luksus-spahotellet i Strömstad

Investeringer i mange hundremillionersklassen. Planlegger utbygging av 24 000 m2.

Publisert Sist oppdatert

Det er Norwegian Hospitality Group (NHG) som eier og driver resort-anlegget i Strömstad. Ifølge en pressemelding fra NHG er de i rute med tanke på åpning 31. mars i år.

- Mye skal på plass. Blant annet skal vi ha inn et helt nytt og moderne kjøkken og innen åpning vil vi ha klart helt nye fellesområder, lobby, en nyrenovert og meget spektakulær bar med tilhørende food-bar, nytt stort vin-rom som binder food-bar sammen med restaurant- og buffetområde - og et helt nytt pause- og mingleareale for møte- og konferansedeltakere, uttalte nylig administrerende direktør, Erling M. Kristensen, i en pressemelding.

Selskapet planlegger store utbygginger i tiden som kommer, nærmere bestemt 24 000 m2. Utbyggingen er godkjent av Strømstad kommune, og vil resultere i en dobling av romkapasitet og konferanseareal.

Etter ferdigstillelse vil resort-anlegget tilby over 400 rom, og flere nye bassenger, konferanse- og arrangementslokaler, restauranter og bar på taket. I tillegg treningsrom/velværeområde og et velkomstsenter ved innseilingen i kombinasjon med yachtklubbdrift og havneresturant. Ferdigstillelse er estimert til 2024-2027.

Når alt er ferdigstilt vil det jobbe rundt 200 personer på resorten.

Adm.dir. i Strömstad Spa & Resort, Linda Einarsrud.

Resorten tilbyr i dag 18 rom behandlingsrom, en konferansesal med plass til 500 personer og rom for trening, spa og avslapning. Spa-anlegget er på 2000 m2.

I en e-post til Hotellmagasinet.no skriver adm.dir. i Strömstad Spa & Resort, Linda Einarsrud, at de totale investeringene etter ferdigstillelse vil dreie seg om flere hundre millioner kroner. Prisnivået for besøkende skal ifølge Einarsrud ligge på nivå med spa- og konferanseresortene i Sverige.

Einarsrud har jobbet på Strømstad Spa & Resort siden 2010 – men har også erfaring fra Radisson SAS etter endte studier på hotellhøyskole i Stavanger.

- Vi ønsker å servere kortreist mat, og mye sjømat. Men det vil selvsagt bli tilbudt flere ulike typer mat hos oss. Vi har stor tro på Strömstad som destinasjon, og på lang sikt satser vi på å utvikle vårt eget produkt.

Powered by Labrador CMS