Oppgradering for 100 millioner Øyvind Ludt Publisert mandag 31. januar 2011 - 13:16 Sist oppdatert mandag 31. januar 2011 - 13:16 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annonse Begge skipene seiler ruten Oslo-København. På sistnevnte skip er gourmetrestauranten Marco Polo og temarestauranten Explorer blant nyhetene. I tillegg til fast barnebuffet. På Crown er blant annet alle Commodore lugarene renovert.Thumbnail Image: ✕ interiør Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Pluss Lekent hotellkonsept i Oslo – Dette har vært et fantastisk prosjekt, der ordet «gøy» har vært i fokus.
Her er årets beste Noresdagen ble den reneste Oscar for horeca-leverandørene. Les om vinnerne og se bildene.
Pluss Dette er Synnes planer for hotellet – Jeg vil bidra til at Meløy blir et enda mer attraktivt reisemål. Samtidig skal hotellet være et samlingssted for dem som bor i kommunen, sier daglig leder ved Ørnes Hotell, Synne Ulsnæs.
Pluss – Dette blir årets vintrender ...og denne vinen velger den ferske presidenten i Norsk Vinkelnerforening dersom han kun får velge én.
Vil bli Ødegaard og Haalands «home away from home» Ønsker å bli landslagsspillernes «home away from home».
Pluss – Vi sammenliknes nå med de beste hotellene i verden Prestisjefylte nominasjoner til hotelltrio på Nordvestlandet.
Pluss Første «billig-Marriott» i Europa Amerikanerne har planer om flere etableringer - se listen her.
Pluss Store sprik i hotell-tallene for 1. kvartal – Seks av de største byene legger seg blant de syv siste plassene på listen. Se de ferske tallene fra Wiederstrøm og Benchmarking Alliance!
Kunstig intelligens sentralt da Scandic kuttet 40 prosent – En vinn-vinn-situasjon for oss, sier direktør Mikkel Vangsgaard.
Pluss Sjekk inn: – Hver dag er en ny mulighet til å lære På Svalbard Hotell møter Harald mennesker fra alle verdenshjørner. Det er noe av det som gjør hverdagen på hotellet ekstra spennende.
Pluss Sjekk inn: – Gjestene skal alltid få akkurat litt mer enn de forventer Amalie Lerbukt jobber som hovmester på Støtvig hotell. Der er hun det første smilet gjestene møter i døren når de kommer inn i restauranten.
Pluss Innvier ny takterrasse med et gastronomisk smell Storfint kokkebesøk på nyrenoverte Hotel Klubben.
Varsler om økt konkursrisiko Analyseselskap sier risikoen har økt betraktelig i nesten alle bransjer, inkludert hotell- og restaurantbransjen.
Ønsket å gjøre hotell om til boliger - kommunen sa nei KLP får ikke realisert planene om eldreboliger.
Pluss – Hotellet vårt ble kalt verdens åttende underverk Etter 40 år på samme arbeidsplass, gleder Signe Kroknes seg fortsatt til å gå på jobb hver dag. – Jeg er stolt av arbeidsplassen min, sier hun.
Pluss Radisson Blu Scandinavia utvider - kanskje, såvidt! Det velkjente hotellet ved Slottsparken i Oslo fyller rundt år, kanskje med et rundt antall rom.
Pluss Problemer for «tidenes fordelsprogram» Skulle lanseres i fjor, nå skal fordelsprogrammet ha møtt på ytterligere hindringer på veien.
Ja til hotell etter 11 år Eiendomsmilliardær sier dette er den lengste og dyreste byggesøknaden han har vært med på.
– Nytt hotell vil gi store negative konsekvenser Statsforvalteren er svært kritisk til planforslaget for Helma hotell i Mo i Rana.