Utvider for over 100 mill.

Sundvolden Hotel tar sats for å utfordre Gardermoen på event- og konferansemarkedet.

Publisert

Da Hotellmagasinet besøkte ekteparet Laeskogen på Sundvolden Hotel for et års tid siden fortalte de både om spa-drømmen og andre hårete planer. Nå er det omsider tid for å realisere.

I dagens Dagens Næringsliv forteller hotellparet at de skal bygge ny kongresshall på Sundvolden og at målet er å bli det største konferansehotellet utenfor Oslo og Gardermoen.

Konferansenyheten blir på 1260 kvadratmeter med 600 kvadratmeter foaje og en takhøyde på åtte meter. Når den står ferdig utpå høsten neste år vil regningen bli på omlag 55 millioner kroner.

– Vi trosser dårlige priser og overkapasitet og utfordrer Gardermoen på event- og konferansemarkedet, sier Cecilie Laeskogen til DN.

Flere rom og nytt spa

Men utviklingen stopper ikke der. Hotellet skal også utvides med 60 rom, til en totalkapasitet på 332 rom. Prisen her antydes å være "minst like høy" som for kongresshallen.

I tillegg gjennomføres trolig det Laeskogen også drømte om i vårt intervju for et års tid siden. Da var nemlig den store drømmen et nytt spa-anlegg.

– Med ny spaavdeling vil vi også satse mot weekend-markedet på en helt annen måte enn før. Og når du ser på belegget, viser det tydelig at vi har mye å gå på, sier hun til avisen.

sundvolden3
sundvolden3

NYTT BYGG: Den nye konferansesalen er planlagt bak den eldste delen av hotellbygget.

En av grunnen til at det råder stor optimisme på Sundvolden er beslutningen om å fornye Ringeriksbanen.

– Nå er vi ganske optimistiske, Banen skal stå ferdig i 2024 og vi får da en stasjon i kort avstand til hotellet med kun 20 minutters reisevei til Oslo. Også hovedveien skal utbedres og vil blir da en helt annen del av Stor-Oslo, sier Laeskogen til DN.

Powered by Labrador CMS