VAKKERT: – Hardanger er jo på sitt vakreste nå og vi skulle gjerne delt det med gjestene, sier Barbara Zanoni Utne.

Stor interesse rundt Hotel Ullensvang

I februar meldte vi at ekteparet Utne sonderte muligheten for å selge prakthotellet Hotel Ullensvang. Covid-19 har satt en effektiv stopper for planene på kort sikt, men det er fortsatt mange interessenter.

Publisert

– Vi har hele tiden sagt at vi nå sonderer et salg, og at vi holder muligheten åpen både for at det kan ta lang tid og for at sonderingene ikke resulterer i et salg i denne runden. Den innledende interessen som vår rådgiver har informert oss om, har vært både stor og positiv. Senest denne uken fortalte de oss om interessenter som har meldt at de opprettholder sin interesse, forteller Barbara Zanoni Utne til hotellmagasinet.no.

Det er fysiske møter i Hardanger som foreløpig har satt en stopper for planene.

– De praktiske utfordringene, slik situasjonen er nå, vil for eksempel være at det så å si er umulig for utenlandske interessenter å komme til Hardanger for å se på eiendommen på grunn av karantene-bestemmelser og fly-restriksjoner. Med den usikkerheten som råder i verdensøkonomien, er det naturlig også at mange store aktører har satt planlagte investeringer og oppkjøp på vent til situasjonen er mer oversiktlig, forklarer Zanoni Utne.

NB: Saken fortsetter under bildet.

Åpner om en uke

EIERNE: Ekteparet Hans Edmund Utne og Barbara Zanoni Utne har drevet hotellet siden 2005.

Dermed blir det uansett sesongåpning av hotellet med familien Utne i førersetet. Dagens eiere, Hans Edmund H. Utne og Barbara Zanoni Utne, er femte generasjon som driver hotellet. Og de gleder seg stort til å åpne dørene for gjester om en uke.

Vi åpner 21. mai og gleder oss stort til det. Foreløpig er det åpent kun i helgene, men den 5. juni åpner vi for fullt, forteller Zanoni Utne. - da kun helgene - frem til vi åpner for fullt den 5. juni. Se gjerne her for detaljene: https://www.hotel-ullensvang.no/opplevelser/arrangement-paa-hotellet/korona-pandemi-hotel-ullensvang/

Powered by Labrador CMS