Illustrasjon av The Well Resort.

Slik blir The Well´s giganthotell

Her kan du se signalbygget The Well Resort, som planlegges ferdigstilt i 2019.

Publisert

Vi har flere ganger tidligere skrevet om planene om å etablere et hotell i tilknytning til opplevelsesbadet The Well på Sofiemyr, og nå begynner planene å ta form.

Hotellet, som får navnet The Well Resort, er planlagt ferdigstilt neste år, og skal bygges i tilknytning til mega-spaet på Sofiemyr.

NB: Saken fortsetter under bildet.


– Det er så fort som mulig innenfor det som er nødvendige godkjenninger. Når tillatelsen foreligger håper vi å sette spaden i jorden. Vi håper å begynne rett over sommeren. Vi håper på halvannet år byggetid, og at bygget skal stå ferdig i slutten av 2019, forteller sivilarkitekt Øystein Rognebakke i Halvorsen & Reine og Kristian Gundersen, development director i Canica AS, som eier The Well, til Oppegård Avis.

Illustrasjon av The Well Resort.

Gleder seg

Utbyggerne gleder seg til å starte med byggingen av hotellet, som de mener vil komplettere tilbudet for gjestene.

– Det som skjer nå er at vi prosjekterer med full trøkk. Det er selvfølgelig alltid en risiko i en planbehandling, men vi er svært ivrige på å gjennomføre og sette i gang, sier de to.

GLEDER SEG: The Well Resort skal stå ferdig i utgangen av 2019. Arkitekt Øystein Rognebakke og Kristian Gundersen, development director i Canica.
Powered by Labrador CMS