Fra Brussel til Tromsø

Nederlandske Aart Niemans er ansatt som ny General Manager ved Radisson Blu Hotel i Tromsø. Sammen med teamet vil han fokusere på å gi gjestene byens beste hotellopplevelser.

Publisert

– I flere år har hotellet vært ledet på en veldig god måte av den svært erfarne og godt likte hotelldirektøren Dag Høybakk. Vi er dypt takknemlige for alt han gjorde for hotellet, og vi har gjort grundig research for å finne en passende etterfølger. Med sin omfattende internasjonale erfaring er vi trygge på at Aart og hans team vil fortsette å gi gjestene de beste hotellopplevelene i Tromsø by, sier Ronald Smithjes, Regional Director for Rezidor Hotel Group i Norge.

Aart kommer fra den internasjonale kjeden Marriott-Starwood og har vært hotellsjef i Brussel i flere år. Han har også jobbet i både Amsterdam, Nederland og Los Angeles i USA og er utdannet innen “Hotel & Hospitality Management” fra hotellskolen i Maastricht i Nederland. Han tar over som General Manager etter Dag Høybakk.

– Jeg ser frem til å lede byens eneste internasjonale hotell. Jeg gleder meg til å fortsette teamets utmerkede servicearbeid og bygge videre på hotellets rykte som den aktøren som skaper de virkelige gode, uforglemmelige opplevelsene for gjestene, sier Aart Niemans.

Nyrenovert

Hotellet ligger kun 4 kilometer fra Langnes flyplass og er et godt utgangspunkt for gjester som skal på arktiske eventyr. Det er kort vei til byens mange festivaler om sommeren og om vinteren kan Nordlyset sees fra hotellets glassbro.

(Saken fortsetter under bildet.)


– Mange av rommene tilbyr gjestene spektakulær utsikt over byen og de nærliggende fjellene og havnen. Vi har mange internasjonale gjester og disse rommene er naturligvis veldig populære blant gjester som vil oppleve Tromsøs fantastiske natur, forteller Ronald Smithjes.

Nylig renoverte hotellet hele møte- og konferanseavdelingen, med stort fokus på miljøvennlige løsninger. Ved å velge energismarte løsninger i oppussingen sikret Radisson Blu Hotel i Tromsø en energisparing på hele 25 %. Av energisparende tiltak slås blant annet lyset automatisk av når møterommene ikke brukes. 400 vinduer i hotellet er også skiftet ut til trelags, lydtette vinduer og ca. 60 prosent av de mer enn 10 000 lyspærene er byttet ut med led-pærer.

Powered by Labrador CMS