Fra venstre: Camilla Øyra Kelly Services, Julie Løw Sandtorv, Sales Manager Quality Hotel Edvard Grieg og Mariell Sæternes, daglig leder SRF.

Kåret til selgerforbilde

Julie Løw Sandtorv, Sales Manager Quality Hotel Edvard Grieg, er kåret til «Årets unge selgerforbilde» i Bergen.

Publisert

Prisen «Årets unge selgerforbilde» deles ut av Salgs- og Reklameforeningen i Bergen i samarbeid med bemanningsbyrået Kelly Services.

– Målet med prisen er å sette fokus på unge og talentfulle selgerforbilder fra Bergensregionen. Vi ønsker også å sette fokus på rollen til selgeren som er en svært viktig og nødvendig ressurs for bedriftens resultater, sier årets juryleder Camilla Øyra, Branch Manager i Kelly Services.

Juryens kommentarer:

Julie har alle de kvalitetene juryen har bedømt utfra. En svært dyktig selger, er under 37 år og kan sies å være et tydelig forbilde for andre. Hun er uten tvil en dyktig og resultatsterk selger.

Julie har en bevissthet rundt rollen som forbilde i sin bedrift og utad. Hun har mot, konkurranseinstinkt og er en fighter hver eneste dag. Julie får gode skussmål fra både leder og kunder om sitt arbeid. Hun er en lagspiller og spiller andre gode i sitt arbeid.  Julie har uten tvil en X-faktor og ektehet som treffer en nerve hos juryen. Juryen vil også trekke frem at Julie lever opp til verdiene til selskapet hun jobber for.

Kundereferansen

Kundereferansen hennes sier dette: Hun er en veldig flink, sjarmerende, og god selger. Hun er veldig på, hvis hun har et tilbud og skal selge noe, går hun inn med hele seg – for å hjelpe kunden med absolutt alt.  Det gjør at vi slipper å tenke underveis, hun har kontroll. Jeg vil si at hun er et forbilde på veldig mange måter. Hele hun lever, hun er bare en fantastisk person, som vil glede alle. Setter utrolig pris på kundene og følger veldig godt opp – og det er utrolig viktig. Min bedrift har en avtale med hotellet hun jobber på og hun følger opp 110 %.

Et forbilde

– Det sier Mariell Sæternes, daglig leder i Salgs- og Reklameforeningen. Det som var felles for de tre som sto igjen til slutt er den genuine ydmykheten for det å utvikle seg, deres sterke kundefokus, imponerende resultater og at de hver på sin måte kan sies å være et forbilde innen sin profesjon, sier Sæternes.

Juryen for prisen har i år bestått av:

  • Camilla Øyra - Branch Manager Kelly, Juryleder
  • Camilla Schütz- Kommersiell leder Sportsklubben Brann
  • Margrete S. Nesfossen - Leder digital Fana Sparebank
  • Nina Askvik – General manager Radisson Blu Royal Hotel
  • Roy Elvik - Salgssjef Eiendom og nasjonale kunder Schibsted Norge
  • Morten H. Løtvedt – Salgsleder salgsenteret Fjordkraft
  • Camilla Moe – Key Account Manager Lerøy Seafood og fjorårets vinner av Årets unge selgerforbilde
Powered by Labrador CMS