Kim Nyheim (t.v.) og Preben Moen foran Refsnes Gods i Østfold.

Refsnes Gods med ny direktør

Hotell Refsnes Gods by Classic Norway Hotels har ansatt Kim Nyheim som direktør.

Publisert

Hotell Refsnes Gods er det siste tilskuddet i den voksende hotellkjeden Classic Norway Hotels. Nå har det tradisjonsrike hotellet ansatt Kim Nyheim som direktør for hotellet.

Nyheim kommer fra et av Norges aller beste hoteller, Hotel Continental i Oslo. Der har han hatt forskjellige ledende stillinger. Han har sin utdannelse i hotelledelse fra Swiss Hotel Management School og fagbrev som kokk. Han har jobbet hele arbeidskarrieren i hotell og restaurantbransjen, både i inn- og utland.

6000 flasker vin

Nå får Nyheim ansvar for 50 ansatte, 6000 flasker vin og over 400 kunstverk laget av 90 kunstnere, blant annet Edvard Munch.

Hotell Refsnes Gods har blant annet hele samlingen av Mouton Rotschild 1 cru fra 1945 – til 2000 med kunstetikett, som eneste hotell i Norge. Hotell Refsnes Gods har vært et samlingsted for festligheter helt tilbake til 1767. Classic Norway Hotels ser stort potensiale i regionen Østfold og ved hotellet, det er mye og hente her på topplinjen spesielt. Her er målet å klare en omsetningsvekst på 10% hvert år.

Classic Norway Hotels har 18 hoteller basert over hele landet. Fra Fevik i sør til Lofoten i nord.

Powered by Labrador CMS