Øyvind Abelvik, Salgsdirektør, Miklagard Resort.
Øyvind Abelvik, Salgsdirektør, Miklagard Resort.

Fra Choice til Miklagard

Øyvind Abelvik er ansatt som ny salgsdirektør på Miklagard, Haut Nordic sitt nye hotell ved Gardermoen.

Publisert

Høsten 2020 åpner Miklagard dørene. Hotellet ligger 9 minutter unna OSL Gardermoen og kommer til å skille seg kraftig ut fra eksisterende hoteller i regionen. Her vil gjestene møtes av et av de største spa-anleggene i stor-Oslo, moderne og fleksible kurs- og konferanselokaler og naboskap til en av Norges beste golfbaner.

Haut Nordic er et konsern i vekst som i dag drifter hoteller og restauranter i Kongsberg og Gjøvik. I den senere tid har selskapet etablert seg i Facility Management bransjen gjennom Haut Nordic Facility Services AS, samt lansert sitt samarbeid med Aker/FB Eiendom. Når styrker de salgsbiten.

– Vi er overbevist om at Øyvind er rett mann for oss og er veldig glad for å ha fått han på laget. Vi er svært tilfreds med å få han på plass slik at vi nå kan komme i gang med pre-bookinger på vår nye storsatsning, Miklagard hotell, sier kommersiell direktør Kenneth Jensen. – Øyvind har lang erfaring og unik kompetanse i regionen og denne ansettelsen markerer startskuddet for Miklagard, fortsetter han.

Kommer fra Nordic Choice

Øyvind Abelvik har 17 års erfaring innen salgsvirksomhet. De siste 5 årene har han vært salgssjef på Quality Airport Hotel Gardermoen med svært gode resultater.

– Jeg er ydmyk og i ekstase over å ha fått denne muligheten til å lede salgsteamet på Miklagard. Dette blir et helt unikt hotell, på Norges flotteste golfbane og nærme Oslo Lufthavn. Haut Nordic AS er i kjempevekst og har svært mange dyktige mennesker i sin organisasjon. Jeg ser frem til å dra nytte av kunnskapen og erfaringene disse innehar.

Fakta om Miklagard hotell

Kostnadsramme: 500 millioner kroner.

Antall rom: 300

Spa-anlegg inne og ute

Moderne kurs- og konferanse-fasiliteter (inkl. konferansesal for 800 personer)

Umiddelbar nærhet til Miklagard Golf

Innendørs og utendørs parkeringsanlegg

Powered by Labrador CMS