MISS X: Ellen Arnstad blir adm. dir for nytt hotell på Hellerudsletta. Foto: Astrid Waller.

Fra sladder til hotell

Ellen Arnstad skal ta i bruk alt hun har lært i mediebransjen når hun starter som administrerende direktør for opplevelseshotellet Moxy Oslo X på Hellerudsletta. Og det skorter ikke på ambisjonene.

Publisert

X, tidligere kjent som Exporama på Hellerudsletta, vil stå ferdig i helt ny drakt i august med sine oppussede 20 000 kvadratmeter. Sammen med aktører som Vastint, verdens største hotellkjede Marriott og det norskeide selskapet Belvar, er ambisjonene høye. Det skal skapes innovasjon i en sentral del av ytre Oslo, som er i stor vekst.

- På X skal kunnskap, underholdning, opplevelser, mat og drikke og helt spesielle og annerledes møteplasser smelte sammen. Vi har ambisjoner om å skape noe du ikke har sett i Norge før, sier Ellen Arnstad.


X-universet er designet med utgangspunkt i oppdatert og moderne teknologi som setter en ny standard for møter, konferanser, seminarer og messer.

SLIK: Noe i nærheten av dette blir det ferdige resultatet.

- X skal være en møteplass for både store og spektakulære opplevelser, men også små, intime og eksklusive arrangementer. På X skal vi våge å tenke nytt og være annerledes, sier Arnstad.

Det første Marriot-hotellet

Som administrerende direktør vil Ellen Arnstad være ansvarlig for å bygge opp og lansere det første Marriott hotellet i Norge med 276 rom.

Moxy Oslo X er et moderne designhotell skapt for den nye generasjonen hotellgjester. Kjeden eies av verdens største hotellimperium, som i disse tider lanserer nye Moxy hotell i Europa i høyt tempo sammen med det norskeide selskapet Belvar.

Moxy Oslo X vil være en viktig del av Norges beste opplevelsesunivers, og det kommer til å fremstå annerledes enn tradisjonelle hoteller.

- Jeg er imponert over den solide konseptuelle jobben som er gjort med Moxy-brandet. Dette er virkelig innovasjon innenfor hotellbransjen, og noe som vil bli lagt merke til internasjonalt. Her er det tenkt utradisjonelt, og gjestene får i tillegg god design til en god pris. Rett og slett luksus som du har råd til!

Det er allerede åpnet åtte Moxy hoteller i Europa, blant annet i Milano, London, Berlin og Frankfurt. Målet er mer enn 100 hoteller i løpet av 10 år.

Alt er mulig

- Vår visjon på X er «Velkommen til mulighetene». Med toppmoderne fasiliteter og den beste teknologien skal vi sette spor. Ja, jeg ser på X som en sanselig scene som skal by på innhold til mange ulike målgrupper. Gründeren i meg skal hentes opp igjen. Det å få bygge noe helt nytt i Norge med solide eiere og sterk merkevarer som står bak, er virkelig drømmejobben når jeg starter mitt jobbliv nummer 2, sier Ellen Arnstad.

Sammen med noen av landets dyktigste fagmedarbeidere innenfor hotell- og konferansebransjen, skal Ellen Arnstad lage en egen atmosfære på X med kombinasjonen av et tidsriktig hotell, et nytt restaurantkonsept og fleksible konferanse-, seminar- og eventfasiliteter.

- På X skal vi være kreative og nytenkende, fremoverlente og kvalitetsbevisste. Du kan rett og slett logge deg ut av hverdagen og logge deg på en stemning som blander det rurale med det urbane. Et sted der by og land møtes, og det med det beste fra begge hold, sier administrerende direktør for X, Ellen Arnstad, og avslutter:

- Jeg har jobbet med sterke merkevarer i hele mitt medieliv, og alt det som må til for både å bygge en merkevare og utvikle den. Dette er noe jeg gleder meg til å ta fatt på.

Miss X er funnet

- Vi er svært fornøyd med å ha funnet «Miss X.» Det var nettopp jakten på personen med den riktige X-faktoren som var den siste viktige brikken for oss og vårt ambisiøse prosjekt. Hennes mangeårige medie- og ledererfaring og hennes personlighet, gjorde at vi med en gang forsto at vi hadde funnet drømmedama, sier driftsdirektør i Belvar, Rajko Mink.

Fakta:

OM X:

X er med sine 20 000 kvadratmeter innendørs og over 300 000 kvadratmeter utendørs et av Norges mest allsidige møte- og eventsenter noensinne. X, tidligere kjent som Exporama, åpner på Hellerudsletta i august 2017. X gir utstillere og leietakere nye muligheter rundt arrangementer som andre aktører ikke kan tilby.

OM MARRIOTT

Marriott International, Inc. er en verdensomspennende hotellkjede grunnlagt i 1927 av J. Willard Marriott. Selskapet har i dag over 6000 hoteller i mer enn 120 land over hele verden.

OM MOXY

Moxy er Marriotts nye designdrevede, eksperimentelle og budsjettvennlige hotellkonsept. Konseptet er utviklet for å inspirere neste generasjon reisende. Moxy har allerede åpnet åtte hoteller i Europa. Moxy X Oslo er det første Marriott hotellet i Norge, med 276 rom med støyreduserende vegger, alle utstyrt med 48-tommers flatskjerm-TV, innebygd USB og gratis Wi-Fi (som selvsagt er lynkjapp).

OM GÅRD NORDIC KITCHEN

Gård Nordic Kitchen er et nytt restaurantkonsept som er tuftet på det skandinaviske kjøkken, og som byr på en meny tilpasset enhver gane. Eller du kan velge din livrett og kombinere den med alle typer tilbehør.

OM BELVAR

Belvar er et norsk forvaltnings- og utviklingsselskap. Belvar drifter hoteller etter franchiseavtale med Marriott International. Eierene består av erfarne hotellfagfolk som arbeider tett sammen med eiendomspartnerne under hele prosessen. De drifter hotellene slik at det bringer langsiktig suksess.

Powered by Labrador CMS