OPPRYKK: Sigurd Buen Sørensen startet i sin nye rolle ved årsskiftet.
OPPRYKK: Sigurd Buen Sørensen startet i sin nye rolle ved årsskiftet.

Kleivstua satser lokalt

Nå blir både mat og kjøkkensjef kortreist på Kleivstua. Sigurd Buen Sørensen er nemlig ansatt som ny kjøkkensjef.

Publisert

Sigurd Buen Sørensen "rykker opp en divisjon" siden han kommer fra stillingen som assisterende kjøkkensjef på Kleivstua.

 

Kleivstua har alltid vært kjent for mat på et meget høyt nivå, og all mat lages fra bunnen av, med fokus på gode friske råvarer. Sigurd får en viktig rolle for å opprettholde og videreutvikle matsatsingen.

– Sigurd har vært 7 år på Kleivstua som assisterende kjøkkensjef, og har tidligere erfaring fra Sundvolden Hotel og Quality Hotel Leangkollen. Han er født og oppvokst i Lier, og har vært bosatt i Hole siden 2008. Sigurd kjenner derfor de lokale leverandørene og området rundt hotellet veldig godt, forteller Erik Teigen, daglig leder.

Trygt med lokalkunnskap

For Kleivstua er det ekstra trygt å kunne fortsette med en lokal kjøkkensjef, som kjenner hotellet godt. Sigurd har vært med å utvikle og sette den høye standarden på mat som Kleivstua er viden kjent for, fortsetter Teigen.

I 2018 hadde hotellet med 25 ansatte omsetningsrekord og ser en positiv utvikling for 2019. I denne utviklingen er hotellets mat- og drikkesatsing veldig viktig og en klar suksessfaktor.

HER: Kleivstua ligger 45 km fra Oslo, i retning Hønefoss.
HER: Kleivstua ligger 45 km fra Oslo, i retning Hønefoss.

45 km fra Oslo

Kleivstua Hotell er et populært konferansehotell med storslagen beliggenhet kun 45 km fra Oslo. Stedet har en perfekt ramme for konferanser og store selskaper som bryllup eller jubileum. Her vil du føle en unik atmosfære og få personlig service fra første sekund!

Kleivstua består av 14 hus med totalt 42 værelser og 100 senger. I restauranten er det plass til 200 personer, men hotellet byr på mange mindre lokaler, og en egen villa med plass til 50 personer til middag og møte. Kleivstua er historie, tradisjon og skogsmysterier. Fra åskammen skuer du utover skogkledt landskap og Steinsfjorden langt der nede.

Powered by Labrador CMS