4. plass: Hotel Fasano, Rio de Janeiro – det perfekte bassengbildet .

Når «likes» er viktigst

Dette er de ti beste hotellene å dra til hvis du vil ha Instagram-likes.

Publisert

Mye tyder på at stadig flere reisende besøker ekstravagante hoteller i jakten på det perfekte Instagram-blinkskuddet. Én av seks* innrømmer til og med at de velger hotell ut ifra hvor bra bildene vil se ut i sosiale medier.

Reiseportalen Hotels.com har derfor laget en liste over ti av de mest Instagram-vennlige hotellene i verden. Deres nyeste Mobile Travel Tracker-rapport viser at den såkalte millenniumsgenerasjonen i snitt bruker 80 minutter om dagen på sosiale medier mens de er på ferie, der to av tre er aktive Instagram-brukere.

Det bør derfor ikke sjokkere noen at det perfekte feriebildet står høyt på prioriteringslisten.

NB: Saken fortsetter under bildet.

«Alle gjør det»

1. plass: St. Pancras Renaissance Hotel London, Storbritannia – kjent fra musikkvideoen til Spice Girls' superhit «Wannabe».
2. plass: Hotel Plaza Athénée, Paris – en utsikt du sent vil glemme.

Isabelle Pinson, Vice President, EMEA hos Hotels.com, er selv en ivrig Insta-bruker, og innrømmer gjerne at hun jakter likes.

– Vi har alle gjort det: Du går inn på hotellrommet ditt, og før du i det hele tatt har rukket å pakke ut av kofferten, setter du opp det perfekte Instagram-bildet av rommet og utsikten fra balkongen. Vår årlige Mobile Travel Tracker-rapport viser at sosiale medier påvirker valget av feriedestinasjonene til én av seks personer. Derfor tenkte vi at det var på tide å lage en liste over noen flotte hoteller som garantert vil generere likerklikk, sier Pinson.

Trapper, utsikt og hav

I jakten på likerklikk og misunnelse er blant annet balkonger med fantastisk utsikt, majestetiske bad, spektakulære vannfontener, ikoniske trapper og avslappende takbasseng ,noen av ingrediensene som fenger.

Her er det som ifølge Hotels.com er «ti av de mest Instagram-vennlige hotellene rundt om i verden, som garantert vil fylle feeden din med hjerter, likerklikk og kommentarer fra misunnelige følgere».

3. plass: Conrad Maldives Rangali Island, Maldivene – undervannsrestauranten.

PS: Er du en likes-jeger med feriebildene dine? Hva er i så fall dine mest «Insta-vennlige» hoteller i Norge eller utlandet?

4. plass: Hotel Fasano, Rio de Janeiro – det perfekte bassengbildet .

 

5. plass: Jade Mountain Resort, Saint Lucia – et bad litt utenom det vanlige.

 

6. plass: Villa Saraswati, Bali – toppen av luksus.

 

7. plass: Barceló Málaga, Spania – en leken hotellobby.

 

8. plass: The Icehotel, Sverige – Ice, Ice Baby ...

 

9. plass: Bellagio, Las Vegas – det ultimate geofilteret.

 

10. plass: Lebua at State Tower, Bangkok – den ultimate baropplevelsen.

 


*Mobile Travel Tracker-undersøkelse utført av OnePoll i november 2017. Data er basert på 9000 respondenter i 30 land.

Powered by Labrador CMS