Går sammen i ny hotellgigant

Hoist Technology og Locatel blir Europas største hotelleverandør.

Publisert Sist oppdatert

Den svenske hotelleverandøren Hoist Technology og den franske leverandøren til hoteller og helsevesen, Locatel, fusjonerer og blir sammen den største hotelleverandøren på det europeiske markedet.

Det nye selskapet skal hete HoistLocatel, og fusjonen har bakgrunn i et gjennom et samarbeid som har pågått siden 2012. Dato for sammenslåing er satt til 8.april. Selskapet blir representert i 14 land.

- Etter mer enn ett år med suksessfullt samarbeid med Locatel, er dette et naturlig skritt videre som vil komme kundene i Europa til gode. Vårt mål er å kunne levere til alle størrelser overnattingsbedrifter, både frittstående og hotellkjeder, med de mest avanserte systemer for å støtte og øke kundenes lønnsomhet, sier Malcolm Lindblom, CEO i Hoist Technology.

I dag har Hoist Technology en sterk posisjon som leverandør for både frittstående hoteller og hotellkjeder i midtsjiktet 2-4 stjerners, mens Locatel er veletablert fra midtsjiktet og opp til luksussegmentet med 4-5 stjerners hoteller.

HoistLocatel blir basert i Sverige med hovedkontor i Stockholm, og Malcolm Lindblom vil fungere som CEO. Pierre Lestage vil fortsette som seniorkonsulent i HoistLocatel og forblir i selskapet for å sørge for kontinuitet og støtte.

Selskapet vil være en fullserviceleverandør med et tilbud som inkluderer systemløsninger og -produkter, installasjon, service og support, hosting, IT-tjenester og finansieringsløsninger. Kundene vil hovedsaklig befinne seg i hotellbransjen, men HoistLocatel vil også levere IT-løsninger for helsevesen og offentlige virksomheter.

Powered by Labrador CMS