Ny direktør for Haut Nordic

Kenneth Jensen blir kommersiell direktør i Haut Nordic AS.

Publisert

Haut Nordic drifter hoteller og restauranter i Kongsberg, Tønsberg og på Gjøvik. I tillegg til Hotel Klubben i Tønsberg, driver konsernet også Grand Hotel på Kongsberg (med nybygde Magazinet konferansesenter), nyoppussede Grand Hotel på Gjøvik og spahotellet Strand på Gjøvik - alle med franchiseavtale med Nordic Choice Hotels. Konsernet driver også en rekke restauranter i og utenfor hotellene.

Restauranthuset Glade Kongsberg er konsernets største enkeltstående restaurantprosjekt, og det huser Dolly Dimple’s og Big Horn Steak House. Konsernet er i konstant vekst og har kreativitet som den viktigste suksessfaktoren. Haut Nordic AS har per i dag hotell- og restaurantnæringens beste ledere, og ved ansettelsen av Kenneth Jensen vil dette ytterligere bli styrket.

– Ansettelsen av Kenneth Jensen er en viktig del av konsernets vekststrategi. Vi skal vokse både på eksisterende anlegg og på nye anlegg. Kenneth skal jobbe med konsernets salgsapparat, mersalg i våre restauranter og med å styrke den kommersielle delen av organisasjonen. Kenneth skal også ha en rolle som ressursperson og bidragsyter for våre direktører og daglige ledere. Vi er stolte og glade for at Kenneth velger å jobbe for akkurat oss, sier administrerende direktør i Haut Nordic, Sondre Prestegard.

Kenneth Jensen er utdannet diplomøkonom med spesialisering innen reiselivsledelse. Han har lang fartstid innen salg og ledelse, og har blant annet jobbet som salgsdirektør i Eniro Norge og Schibsted. De siste årene har Kenneth etablert og utviklet nye salgsmiljøer innen mediebransjen.

Han tiltrer i stillingen 1. april i år.

– Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på nye utfordringer, og valgte Haut Nordic blant annet på bakgrunn av deres ambisjoner, vekstplaner og tydelige fokus. Jeg ser frem til å bidra til at et av Norges utvilsomt sterkeste fagmiljø innen hotell- og restaurantbransjen skal ha en videre ekspansiv vekst. Haut Nordic har hatt en eventyrlig utvikling og jeg gleder med til å jobbe på lag med så dyktige mennesker, uttaler Kenneth Jensen.