LAND I SIKTE: Haut Nordic fortsetter sin ferd i hotellbransjen med Martin Land på skuta. Han er ansatt som prosjektdirektør i selskapet.
LAND I SIKTE: Haut Nordic fortsetter sin ferd i hotellbransjen med Martin Land på skuta. Han er ansatt som prosjektdirektør i selskapet.

Fra Thon til Haut

Haut Nordic forsterker selskapet og etablerer egen Prosjekt- & utviklingsdivisjon. Til å lede arbeidet hentes Martin Land som prosjektdirektør.

Publisert


Land kommer fra stillingen som F&B direktør i Thon Hotels og har over 15 års erfaring fra blant annet Olav Thon Gruppen og Belvar.

Haut Nordic er Norges eneste fullservicekonsern, og utvikler eiendom, drifter hoteller og restauranter. Gjennom datterselskapet Haut Nordic Hospitality Group har selskapet etablert fullservice konseptet for drift av kontorbygg.

– Jeg gleder meg stort til å være med å forme de unike prosjekter og konsepter som ligger i Haut Nordics fremtid sier Martin Land. - Det er inspirerende å få være en del av teamet i denne fasen og bidra til å realisere pipeline som vi nå i egen regi skal utvikle. Den tankegangen og den bevisstheten som finnes i bedriften på hvordan vi skal skape verdifulle kundeopplevelser og ikke minst fornøyde medarbeideropplevelser, gjør at jeg har stor tro på fremtiden og jeg gleder meg til å komme i gang sier Land.

– Gjør oss bedre rustet

– Ansettelsen av Martin Land gjør Haut Nordic enda bedre rustet til å lede egne prosjekter og utvikle gode konsepter sier administrerende direktør i Haut Nordic Sondre Prestegard. - Gjennom gode servicekonsepter kommer den naturlige opplevelsen som våre gjester ønsker og forventer av Haut Nordic. Martin er svært dyktig på konseptualisering med bærekraft og kvalitet i førersetet, og for Haut Nordic har det vært viktig å knytte til seg ressurser som både kan og tør tenke kvalitativt og innovativt inn i de spennende prosjekter Haut Nordic har i pipeline de neste årene avslutter Prestegard.

Bygger ved Gardermoen

Haut Nordic er et hotell- og restaurantkonsern. Selskapet drifter per i dag tre hoteller og flere restauranter. De jobber både med egenutviklede konsepter og franchisekonsepter. Deres største samarbeidspartner på hotell er for tiden Nordic Choice. Selskapet har også avtaler med Big Horn og Dolly Dimple’s.

Haut Nordic bygger for tiden hotellet Miklagard på Gardermoen, et hotellkonsept med utsikt over Miklagard golfbane og med konferansefasiliteter for opptil 500 personer. Hotellet får også en egen spa-avdeling og blir et ettertraktet hotell i nærheten av Oslo lufthavn. Haut Nordic bygger også nytt hotell i Kongsberg og har et nytt hotell under etablering i Oslo Airport City.

Powered by Labrador CMS