RETT VED OSLOFJORDEN: Hankø Hotell & Spa ligger bare en times kjøretur fra Oslo, og hotellet har holdt det gående i en årrekke. Nå søker de etter ny hotellsjef.
RETT VED OSLOFJORDEN: Hankø Hotell & Spa ligger bare en times kjøretur fra Oslo, og hotellet har holdt det gående i en årrekke. Nå søker de etter ny hotellsjef.

Søker hotellsjef til «et av Norges vakreste destinasjoner»

Hankø Hotell & Spa håper på snarlig tiltredelse.

Publisert Sist oppdatert

Det privateide Hankø Hotell & Spa har holdt det gående siden midten av 70-tallet med Henning Forsberg som eier og driver. Nå søker Forsberg sin etterfølger.

Stillingen som hotellsjef har ligget ute på Finn.no en stund med følgende tittel: «Ønsker du å være hotellsjef på et av Norges vakreste destinasjoner?»

Mange søkere

Henvendelsene lar ikke vente på seg.

Hankø Hotell & Spa:

Sted: Hankø, Fredrikstad kommune

Eier: Henning Forsberg og Kai Thorkildsen

Antall rom: 102, 204 sengeplasser

Hotellsjef: Henning Forsberg

– Vi har foretatt noen intervjuer, og det kommer stadig inn nye søkere. Vi nærmer oss høysesong, så vi ønsker snarlig tiltredelse, sier Alexander Forsberg, til Hotellmagasinet.

44-åringen har jobbet på hotellet i en årrekke, men har først og fremst ansvaret for eiendomsselskapene som blant annet eier hotellbygningen.

Hankø Hotell & Spa ligger en drøy times kjøring fra Oslo – men bare et kvarter unna Fredrikstad. Hotellet kan skimte med 102 rom, 204 sengeplasser og en stor konferanseavdeling – spa og 19 sjøhytter.

Store oppgraderinger

– Vi pusset opp 60 rom i 2019, enkelte overflater i hotellet og fasaden. Vi har – som mange andre – klart å ta ut bedre priser de siste par årene som har resultert i økt omsetning og inntjening. Hos oss er det høysesong fra april til september - og vi ønsker og håper at hotellsjefen kan øke aktivitet i månedene januar til mars og på senhøsten, i tillegg skal vi øke satsingen på mat. Potensialet er der, forteller Forsberg.

På sommeren koker det rundt hotellet med Hankøfestivalen som det store høydepunktet.

– Vi har mange sommergjester, og i juli er det alltid fullt. Til oss kommer det gjester for kurs- og konferansemarkedet, ferie og fritid, diverse selskaper og julebord, legger han til.

Powered by Labrador CMS