Daniel Hagevik har en spennende bakgrunn som gründer og IT-utvikler. I høst ble han hotellsjef.
Daniel Hagevik har en spennende bakgrunn som gründer og IT-utvikler. I høst ble han hotellsjef.

Han er ny hotellsjef ved Sure Hotel Haugesund

Daniel Hagevik har overtatt rollen som hotellsjef ved Sure Hotel Haugesund by Best Western, skriver BWH Hotel Group Skandinavien i en pressemelding.

Daniel Hagevik har i mange år jobbet innen IT og teknologi, og har til tross for sin unge alder, 23, startet og drevet flere selskaper.

I 2016 stiftet han teknologiselskapet EDNO i Bergen, med fokus på ledelse og utvikling av IT-systemer. For tre år siden flyttet han til Haugesund og startet et webbyrå, som han sluttet i under pandemien for å søke nye utfordringer. Med sin erfaring innen systemutvikling, idé- og konseptutvikling, salg, strategi og HR ser han positivt på sin nye rolle i hotellbransjen, heter det i pressemeldingen.

- Jeg var klar for noe nytt, men ville samtidig jobbe med oppgaver hvor jeg har god kunnskap. Selve hotellbransjen er ny for meg, men akkurat som mine tidligere oppdrag er drift, regnskap og HR grunnlaget for å lykkes med å møte og ta fatt på nye utfordringer, sier Daniel Hagevik.

Sure Hotel Haugesund by Best Western ligger bare et steinkast fra hovedgaten Haraldsgata, med utsikt over Karmsundet fra hotellets takterrasse. Hotellet tilbyr gjestene sine moderne fasiliteter med en gjennomgående lun atmosfære, og digitale løsninger for å sikre et sømløst hotellopphold.

Powered by Labrador CMS