TIL SCANDIC: Fra og med i dag heter dette hotellet Scandic Lillehammer Hotel.

I dag blir dette et Scandic-hotell

Scandic Hotels ønsker i dag nyrenoverte Scandic Lillehammer Hotel velkommen inn i Scandic-familien.

Publisert

– Lillehammer-regionen er en attraktiv destinasjon hele året. Som gjest på Scandic Lillehammer Hotel er aktiviteter og opplevelser aldri langt unna, enten du velger å nyte hotellets fasiliteter eller det regionen ellers har å tilby av opplevelser. Scandic Lillehammer Hotel har blitt en riktig perle og er det perfekte stedet for en innholdsrik ferie eller konferanse, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

Nyrenovert hotell

NYTT: Store deler av hotellet er nyoppusset, deriblant rommene.

De to siste årene har Scandic Lillehammer Hotel gjennomgått en total renovering. Arbeidet har en prislapp på 60 millioner kroner. I første halvdel av mai krones renoveringen med et nytt velværesenter og en egen skulpturpark. Velværesenteret inkluderer blant annet et infinitybasseng, fire badstuer og to utebasseng. Skulpturparken skal bestå av skulpturer fra Christian Ringnes sin samling.

– Dette er spennende tider for hotellet. Vi er veldig glade for å bli en del av Scandic-familien. Vi gleder oss stort til å ønske familier, par og kursdeltagere velkommen til oss ved Scandic Lillehammer Hotel, sier Lars Granum, hotelldirektør ved Scandic Lillehammer Hotel.

(Saken fortsetter under bildet.)

VELKOMMEN: Scandic Lillehammer Hotel ønsker velkommen i ny resepsjon.

– Passer for alle

Med 303 nye, moderne hotellrom sammen med et utendørs- og et innendørsbasseng, et 400 kvadratmeters treningssenter, lekerom for de minste, ungdomsrom med spillkonsoller og flotte fellesområder har Scandic Lillehammer Hotel noe som passer for alle. Hotellet har også moderne konferansefasiliteter med 16 møterom, hvorav det største er på over 1010 kvadratmeter. Med andre ord er det plass til både store og små konferanser, med en makskapasitet på omtrent 1800 deltakere.

Hotellet feirer overgangen til Scandic-familien med en markering på hotellet i dag hvor blant annet næringssjef Erik Haagensen i Lillehammer kommune vil være tilstede.

Scandic til Hafjell

I tillegg til Scandic Lillehammer Hotel blir også Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort en del av Scandic i løpet av 2017. Sistnevnte hotell skal hete Scandic Hafjell og overtas 1. juni. Scandic overtar driften av hotellene, men hotellene eies fremdeles av Pandox.

Powered by Labrador CMS