NY EIER:

Grims Grenka har ny eier

– Kjøpet av Kongens Gate 5 (Grims Grenka) er en drøm som representerer oss.

Publisert Sist oppdatert

Det er Realkapital Hotell som har kjøpt eiendommen Grims Grenka i Oslo.

OFFENSIV:

– Kjøpet av Kongens Gate 5 (Grims Grenka) er en drøm som representerer oss. Eiendommen er et blankt lerret hvor vi kan utfordre vår filosofi og kompetanse, og lage et hotell Oslo folket skal ta del i og være stolt av. Vi ønsker at folk skal komme hit og ha kvalitets-opplevelser og føle seg sett og inkludert, sier Emil Neumann Tingulstad, administrerende direktør i Realkapital Hotell.

Med kjøp av Grims Grenka ser Realkapital Hotell frem til å gjenvinne byggets prakt og historie, og skape en ny stolthet i Oslo.

Tilfeldigheter

Realkapital Hotell startet som en drøm om å skape noe nytt og meningsfullt innen hotellvirksomhet. Med et dedikert eierskap, som tar del i både utvikling og drift, ønsker selskapet å skape de gode og helt unike opplevelsene for gjester og lokalbefolkningen.

Tilfeldigheter skulle ha det til at oppkjøp av nettopp Grims Grenka ble en realitet i september 2020. Emil Neumann Tingulstad, administrerende direktør i Realkapital Hotell, har stor kjennskap til eiendommen i Kongens Gate 5. Hans bacheloroppgave, som han skrev i 2007 på hotellfagskolen Glion i Sveits, omhandlet nettopp Grims Grenka, og i 2009 førte veien han til forvaltning hvor han jobbet med bl. a dette hotellet. Hans familie har tidligere eid eiendom i Kongens Gate.

Om Realkapital Hotell:

Realkapital Hotell ble startet i 2019 av grunnleggerne Anders Brustad-Nilsen (Realkapital Investor) og Emil Neumann Tingulstad. De så et hull i hotellmarkedet og ble inspirert til å utfordre hotellbransjen og skape noe nytt. Med kombinasjonen rå eiendomsutvikling og unik hotellkompetanse, i samspill med gode samarbeidspartnere i hele prosessen, ønsker de å være litt annerledes og skape de gode og unike opplevelsene.

Powered by Labrador CMS