Nores vinmesse ble arrangert for første gang i 2005, og vært en stor suksess.

Flere hundre deltakere på Nores vinmesse

Stor suksess i Bergen. 

Nores SA er stolte av å kunngjøre at årets vinmesse, arrangert i Grieghallen i Bergen den 9. januar, ble en overveldende suksess med rekordmange besøkende, og over 300 deltakere fant veien til Grieghallen i løpet av messen, skriver Nores i en pressemelding. 

Nores Vinmesse ble arrangert for første gang allerede i 2005, og har siden etablert seg som en årlig begivenhet som tiltrekker seg både medlemmer og leverandører. Årets arrangement satte en ny standard med tanke på faglig innhold, inspirasjon og fokus på trender for 2024.

Fokuset på Nores vinmesse er å tilby et forum for utveksling og erfaringer mellom aktører i bransjen, og Nores sine medlemmer og leverandører, heter det i pressemeldingen. 

Deltagerne fikk mulighet til å utforske de nyeste trendene og nyskapningene i vinverdenen gjennom en rekke foredrag, presentasjoner og smakinger. Et av høydepunktene var et engasjerende foredrag fra Trond Erling Pettersen, Leder for varefag og faghandel i Vinmonopolet. 

Pettersen delte innsikt i de nyeste trendene og den pågående utviklingen i vinindustrien og ga deltagerne verdifull innsikt som kan forme deres tilnærming til vinsalg og menyer. 

I tillegg presenterte Sigbjørn Hennum Lie fra Robert Prizelius et tankevekkende foredrag om hvordan man kan maksimere salget gjennom smart menyutforming og effektiv prisposisjonering av aperitiff. Lie sin erfaring og ekspertise innenfor feltet ga deltagerne praktiske verktøy og strategier som de umiddelbart kan implementere i sine virksomheter.

Powered by Labrador CMS