VEGAS-KLAR: Gordon Ramsay skal åpne verdens første Hell´s Kitchen restaurant i Las Vegas.

Hell´s Kitchen til Las Vegas

Gordon Ramsay åpner verdens første Hell's Kitchen-restaurant i Las Vegas.

Publisert

Til vinteren får Las Vegas verdens første restaurant som er inspirert av det populære tv-programmet Hell's Kitchen, når Gordon Ramsay slår opp dørene til sitt nye restaurantkonsept, Gordon Ramsay's Hell's Kitchen.

Her kan matelskere fra hele verden nyte mange av den verdenskjente tv-kokkens egne favoritter og oppleve den energiske stemningen fra tv-programmet i det åpne kjøkkenet midt i restauranten.

Snart kan matentusiaster fra hele verden oppleve og smake på det verdenskjente Hell's Kitchen tv-konseptet på nært hold. Restauranten får selvsagt adresse på The Strip, som en del av det ikoniske hotellet Caesars Palace.

Som å være med i tv-programmet

Restauranten får plass til 300 gjester både innendørs og utendørs og skal servere brunch og middag. Menyen byr på retter som har vært med på tv-showet, og dessuten mange av Gordon Ramsays egne favoritt- og signaturretter.

Innredningen er inspirert av tv-programmets røde og blå fargetema. Dessuten har restauranten et åpent kjøkken i midten - akkurat som på tv-showet, som til vinteren har premiere på sin 17. sesong, og vises i 41 land over hele verden.

– Siden første dag har seerne ytret ønske om å kunne besøke Hell's Kitchen-restauranten, så jeg er kjempeglad for å kunne åpne en sånn her på Ceasars Palace. Målet er at man som gjest på restauranten skal få opplevelsen av å være med på tv-programmet - med åpent kjøkken, flammer og alt, sier Gordan Ramsay i forbindelse med annonseringen av den nye restauranten.

Den nye restauranten blir Gordon Ramsays andre restaurant på Caesars Palace og den femte i Las Vegas.

Powered by Labrador CMS