IDYLL: Vadsø Fjordhotell ligger bare et steinkast unna havet og med storslått natur som nærmeste nabo. I august avvikler hotellet driften.
IDYLL: Vadsø Fjordhotell ligger bare et steinkast unna havet og med storslått natur som nærmeste nabo. I august avvikler hotellet driften.

Holdt åpent siden 2012 - nå innstiller driften

Hotell med 23 rom og flere møterom. 

Publisert Sist oppdatert

I en kommentar som ble lagt ut på Vadsø Fjordhotell sine Facebook-sider fredag 28.juli, skriver Frode J. Fjerdingøy følgende: 

«Vadsø Fjordhotell AS har vært i drift siden mai 2012. Vi er således kommet i gang med vårt 12. driftsår. Som eiere realiserte vi en drøm om eget hotell og åpnet for drift med de første selskapene i mai og overnattinger fra 1. juni 2012. Vi er stolte av det vi har fått til. Vi har hatt helårsdrift siden åpningsdagen og helt frem til i dag. Gjennom vår drift har vi bevist at det er plass for mer enn 1 hotell i vakre Vadsø. Vi har gjennom vår drift skapt både faste arbeidsplasser og sesongstillinger. Det har vært alle de ansatte som har gjort det mulig å realisere drømmen om Vadsø Fjordhotell. 

Både lokale ungdommer og nye landsmenn har fått sine første erfaringer med bransjen ved Vadsø Fjordhotell. 

På de litt over 11 årene siden åpningen har over 60 personer hatt et arbeidsforhold ved hotellet. Vi har tro på at dette har vært av betydning for vårt lokalsamfunn. Men så er det slik at alt har en ende. Vi er nå kommet til et veiskille som eiere og drivere. 

Det er besluttet at lokalene hotellet drifter i, vil bli leid ut til ny leietager som kommer til å benytte bygget til annet formål enn hotelldrift. Dette betyr at Vadsø Fjordhotell AS vil avvikle sin drift i lokalene på Vadsøya den 14.august 2023.

Når vi nå jobber for fullt frem mot siste åpningsdag, er det veldig moro at vi kan notere oss den desidert beste sommeren siden åpningen av hotellet. Det smaker alltid litt bedre å gi seg på topp. 

Tusen hjertelig takk til alle som både har benyttet våre tilbud og markedsført oss i inn og utland. Det har vært avgjørende for at vi har lyktes så godt som vi gjorde. Så får vi se hva fremtiden bringer. Hva som venter bak neste sving, vet bare den som går videre» .

Powered by Labrador CMS