First Hotels til Horten

First Hotels vokser i Norge og får med First Hotel Horten sitt første hotell i Vestfold.

Publisert

En kort gåtur fra Horten sentrum og nær Borre Golfbane, ligger First Hotel Horten. Det siste tilskuddet First Hotels ble nylig totalrenovert, og hotellet er moderne med store lyse rom.

– Horten er en by i medvind og en rekke spennende utviklingsprosjekter er på trappene. Denne utviklingen vil vi være med på og fant en glimrende samarbeidspartner i Javed Iqbal og hans team, sier administrerende direktør i First Hotels, Vibeke Raddum.

SJEF: Vibeke Raddum, administrerende direktør i First Hotels.

First Hotel Horten går i disse dager gjennom siste finpuss av detaljer før det gjenåpner i starten av mars.

Lys fremtid

Hotellet skal driftes av Tribe Hotels, som er søsterselskapet til First Hotels, mens det eies av Javed Iqbal gjennom selskapet Jannat Hotel AS.

– Vi lette etter en innovativ samarbeidspartner med solid merkenavn og godt utviklet distribusjon- og salgsorganisasjon. Det fant vi i First Hotels. Jeg har stor tro på dette samarbeidet og jeg er sikker på at vi skal gjøre hverandre gode i årene som kommer, sier Iqbal.

Han har store planer for hotellet og vice president operations i Tribe Hotels, Håkon Gaarder-Larsen, mener fremtiden er lys for First Hotel Horten.

– Hotellet har gode forutsetninger for å lykkes og jeg ønsker at vi skal ta en tydelig posisjon i lokalsamfunnet. I samarbeid med huseier vurderes det et enda bredere tilbud i tiden som kommer.

Videre vekst

First Hotels har vokst med flere hoteller i Norge de siste årene, og ønsker videre ekspansjon.

– Vi har som uttalt mål å vokse i alle markeder vi er etablert. Litt ekstra stas er det selvsagt å vokse i Norge, ettersom vi er en norskeid hotellkjede med nesten 25 års erfaring i dette markedet, sier Raddum.

Inkludert First Hotel Horten, består First Hotels nå av 90 hoteller; 60 i Norden og 30 i Spania gjennom avtalen med den spanske hotellkjeden Petit Palace. 

Fakta: First Hotel Horten

Bygget: 2004

Totalrenovert: 2016

Eier: Jannat Hotel AS

Fasiliteter: Frokostrestaurant og lobbybar. Vegg i vegg med treningssenter og bowlinghall.

Beliggenhet: To kilometer sør for Horten sentrum, nær Borre Golfbane. Kort vei til E 18 og Skoppum stasjon.

Powered by Labrador CMS