FULL JUBEL: HR-direktør Elin Ekrol tok imot prisen på vegne av Scandic Norge. Ekrol er flankert av jobbkonsulentene Roy Skalleberg (f.v.), Oona Egge Hølen, samt daglig leder Tobias Hofsøy.

Scandic Norge mottok pris for inkludering i arbeidslivet

Kåret til "Årets Lionheart 2023" for arbeidet med å inkludere tidligere straffedømte i arbeidslivet.

Scandic Norge jobber aktivt for å bidra til et inkluderende arbeidsliv, og inngikk høsten 2022 et samarbeid med Sammen for livet. Organisasjonen jobber med å få tidligere straffedømte ut i arbeidslivet, og den første kandidaten startet på Scandics hovedkontor i Oslo 1. november 2022, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden

Samarbeidet har vært en suksess, og 19. oktober ble Scandic Norge tildelt inkluderingsprisen "Årets Lionheart" under et møte mellom partene.

– Det er en stor ære å motta en slik pris, og en inspirasjon til å fortsette det viktige arbeidet med å bygge ned barrierer og få mennesker ut i arbeid. Vi er ikke så opptatt av om du har hull i CV-en, men ønsker å ansette mennesker vi opplever er personlig egnet og har en sterk motivasjon for å bidra, sier HR-direktør Elin Ekrol.

– På våre hoteller jobber det mennesker fra mer enn 140 land, og medarbeidere med ulike bakgrunner og livserfaringer er en stor styrke for oss i hverdagen og i møte med gjester fra alle deler av verden, legger hun til. 

"Årets Lionheart"-prisen ble lansert i 2022, og går ifølge Sammen for livet til bedrifter som utmerker seg innen arbeidsinkludering, og som møter kandidater med forståelse og raushet.

– Et inkluderende arbeidsliv er både viktig og berikende. Vi kaller det en vinn-vinn-vinn-situasjon – både for den enkelte arbeidstaker, for bedriften og for samfunnet. Scandic fikk prisen i år fordi de strekker seg langt for at våre kandidater skal få en mulighet i det ordinære arbeidslivet. Det er å ta samfunnsansvar, det er å være modig – et ekte «lionheart», sier jobbkonsulent i Sammen for livet og ansvarlig for avtalen, Oona Egge Hølen.

Powered by Labrador CMS