Haakon Sand har lang erfaring fra hotell- og restaurantbransjen. Nå blir han driftsdirektør i Oro Living.

Haakon er ny driftsdirektør og forretningsutvikler for Oro Living

Har erfaring fra blant annet Sommerro, The Thief og The Savoy. 

Publisert Sist oppdatert

Oro Living satser videre på hospitality og gateplanprosjekter og styrker derfor teamet ytterligere. Sand har bred erfaring fra hotell- og serveringsbransjen og kommer senest fra Sommerro hvor han innehadde rollen som daglig Leder for Tak Oslo, heter det i en pressemelding Oro Living. 

Oro Living har klare vekst ambisjoner samt til hensikt om å påta en mer aktiv rolle i eiendommer som driftes som handels- og serveringssteder. Av denne grunn er det av strategisk interesse å hente inn en ressurs med spesial kompetanse på dette feltet, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Vi er veldig fornøyde med å få Haakon ombord. Han har uvurderlig erfaring etter over 20 år i bransjen fra både inn- og utland. Haakon vil være en viktig bidragsyter i vår satsing innen servering i Oro Living, sier daglig leder Emil Varner Tingulstad i pressemeldingen.

I tillegg til erfaring fra Sommerro og Tak, har han vært daglig leder og ledet oppstarten av mathallen Barcode Street Food. Før dette har han vært med på oppstarten av prestisjefylte hoteller som The Thief i Oslo og The Savoy i London.

Sand er utdannet innen hotelledelse fra Haag og har også en Executive Master of Business Administration fra Handelshøyskolen BI.

Haakon vil ha det overordnede operative lederansvaret i Oro Living i tillegg til å jobbe strategisk med vekst og utvikling av konsepter.

– Oro er et veldig spennende og dynamisk selskap med masse ambisjoner og et svært dyktig team. Jeg gleder meg stort til å ta fatt på utfordringene samt ta del av formingen av veien videre for Oro Living. Reisen vår har så vidt begynt, sier Sand.

Powered by Labrador CMS