ENORMT: Luksushotellet skal bygges på øya Al Marjan Island, får 1500 rom og 24 restauranter og salonger - og eget teater.

Wynn Resort bygger rå luksus med 1500 rom

Milliardinvestering i Dubai.

Publisert Sist oppdatert

Det nye hotellet vil ligge i ørkenemiratet Ras Al Khaimah, som bare ligger tre kvarters kjøretur fra Dubai flyplass. Wynn Al Marjan Island, som skal ligge på øya Al Marjan Island, blir merkets aller første strandresort, heter det i en pressemelding fra Ras Al Khaimah Tourism Development Authority.

IDYLL: Det er ikke noe småtteri som skal bygges i Dubai . Den totale kostnaden er beregnet til 3,9 milliarder USD.

Det er luksushotellmerket Wynn Resort som står for utbyggingen. Bygningens utseende er inspirert av det omkringliggende landskapet og den 7,8 km lange sandstranden. Fra den 305 meter høye hotellbygningen kan gjestene nyte utsikten over det asurblå havet direkte fra hotellrommene.

Hotellet er beregnet til å koste 3,9 milliarder USD og vil ha 1500 rom, suiter og villaer - samt ikke mindre enn 24 spisesteder og salonger. Det vil også være mulig å skjemme seg bort i et innovativt spa- og velværesenter og bli underholdt blant annet på et teater.

HØYT TIL VÆRS: Hotellet blir 305 meter høyt, og vil garantert tilby det aller meste en kunne tenke seg.

Hotellet forventes å åpne tidlig i 2027.

Ras Al Khaimah er kjent som et naturskjønt reisemål med fokus på bærekraftig turismeutvikling. Med sin godt bevarte historie, rike arkeologiske arv og vakre natur har emiratet fått en plass på reisemagasinet CNN Travels liste over de 50 beste reisemålene å besøke i 2023. Ras Al Khaimah ble også kåret til et av «World's Greatest Places» i 2022 av TIME Magazine.

Powered by Labrador CMS