NY JOBB. Dag Sandhei Braathen er ny hotelldirektør ved Scandic Ambassadeur. Han har vært åtte år på Scandic Asker.

Han har store planer for Scandic Ambassadeur

1. februar startet Dag Sandhei Braathen som ny hotelldirektør.

Publisert

52-åringen er en svært erfaren herremann innen hotell- og restaurantbransjen, og startet allerede i bransjen som 18-åring. Han har også rukket å ta en master i hotell og reiseliv, og en bachelor i økonomi.

De siste åtte årene har han vært direktør ved Scandic Asker, og han var ikke vond å be da hovedkontoret spurte om han ville overta som direktør ved Scandic Ambassadeur i Drammen sentrum.

PUSSET OPP: Hotellet, som ligger midt i Drammen by, har 289 rom, og er ganske nylig renovert. Bildet er hentet fra lobbyen.

Det er ikke mange årene siden hotellet ble pusset opp og oppgradert. Hotellet har 289 rom og store møtefasiliteter.

– Jeg startet 1. februar, og har brukt de første dagene til å bli kjent med hotellet og de ansatte. Etter åtte år på samme hotell var det kanskje på tide å flytte på seg. Jeg gleder meg veldig til dette, sier Dag Sandhei Braathen til Hotellmagasinet.

Bente Nash, som har drevet Scandic Olympiatoppen de siste 11 årene, overtar Dags gamle arbeidsplass.

– Jeg skal nå bli bedre kjent med eksisterende kunder og næringslivet, og sette meg godt inn i byen. Jeg kjenner byen fra før, siden min kone er herfra og svigerforeldre bor rett borte i gata for hotellet – men dette blir noe annet. Nå skal det leveres, sier han offensivt.

Hotellet har rundt 100 ansatte.

- Mange har vært her i mange år, og de har full kontroll. Jeg skal på ingen måte komme inn og revolusjonere noe, men jeg skal se om det er mulig å gjøre det enda litt bedre, legger han.

52-åringen har allerede planene klare: Uteservering!

– Jeg har vært i dialog med gårdeier, Utstillingsplassen Eiendom AS, og de er veldig positive til planene. Nå må vi få med kommunen, og satser på at vi kan åpne ny uteservering med stor kapasitet utenfor hotellet. Kanskje klarer vi å få bevilgningen på plass til 17. mai, sier han, og legger til at han ikke utelukker oppgradering av konferansedelen.

Powered by Labrador CMS