BEE HAPPY: Totalt tolv biehotell er plassert på engen utenfor hotellet og sammen utgjør de derfor en liten bielandsby.

Åpner biehotell på Flesland

Comfort Hotel Bergen Airport "lar humla suse", med en spennende bi-geskjeft. Nå har de nemlig åpnet et eget biehotell med plass til tusenvis av gjester.

Publisert

I Nordic Choice Hotels har alle hoteller mulighet til å søke om støtte fra et nabofond, “The Good Neighbour”-fondet. Det var gjennom dette at Comfort Hotel Bergen Airport fikk på plass sine biehotell utenfor hotellet.

Primus motor og biehotell-direktør Thea Emilie Giske jobber til daglig som resepsjonssjef på hotellet, men har med sitt enorme miljøengasjement fått satt biene på hotellets dagsorden.

FLYR HØYT: Biehotell-direktør Thea Emilie Giske er hoppende glad for at prosjektet er fullført!

– Jeg har lenge sett på området utenfor vår fantastiske lobby og følte ikke helt at det stod i stil med resten av hotellet. Derfor tenkte jeg at det ville gi et løft å så en blomstereng og sette opp biehotell, sier Giske.

Skoleklasse stakk innom

Totalt tolv biehotell er plassert på engen utenfor hotellet og sammen utgjør de derfor en liten bielandsby.

For å få gjennomført prosjektet inviterte hotellet 7.klasse på Liland Skole som var med på å dekorere biehotell og så blomstereng.

– I hotellbransjen er ingen dag like, men dette var en utrolig kjekk dag for alle oss i hotellstaben. Det å se flere titalls unger le og kose seg med vårt bieprosjekt ga en utrolig energi, sier Erlend Fardal Lunde, General Manager, Comfort Hotel Bergen Airport.

Det er ventet at de første biene sjekker inn på biehotellet i løpet av våren 2020.

 
Powered by Labrador CMS