Lasse Waagbø går fra Scandic Nidelven til Clarion-kjeden.

Går fra Scandic til Clarion

Lasse Waagbø tar steget fra Scandic Nidelven og blir ny direktør for Clarion Hotel Trondheim

Publisert

Clarion Hotel Trondheim har ansatt ny direktør. Og det virkelig er en kortreist ansettelse, rent geografisk. Lasse Waagbø kommer nemlig fra konkurrenten Scandic Nidelven og har over 20 års erfaring innen ulike områder innen hotell- og restaurantbransjen, med hovedvekt på F&B. Han vil tiltre sin nye fra nyttår.

Lasse Waagbø har lang og allsidig erfaring innen bransjen og har de siste 3 årene jobbet på Scandic Nidelven Hotel i Trondheim. Han har jobbet både som Director of Operations, hotelldirektør, restaurantsjef, management trainee, samt nå de siste tre år som F&B manager.

– Glad og stolt

– Jeg er utrolig glad og stolt over å få sjansen til å drive Clarion Hotel Trondheim til nye høyder. Hotellet har gang på gang bevist at de er dyktige på service og gjesteopplevelser. Nå skal jeg sammen med mine kollegaer videreutvikle vårt servicekonsept med målsettingen om å bli førstevalget for både gjester og medarbeidere. Dette gleder jeg meg virkelig til, sier Lasse Waagbø i en pressemelding.

Clarion Hotel Trondheim er 31 500 kvm, med 400 rom, 19 møterom. Hotellet er kjent for å være opptatt av kvalitet, og Clarions visjon er fortsatt å øke livskvaliteten til gjester og personale ved å gi de mest inspirerende og levende hotellopplevelsene.

– Med Lasse Waagbø har vi fått en direktør som forstår hotelldriftens utfordringer, har nye viktige synspunkt, brenner for service og som kommer til å skape magiske gjesteopplevelser sammen med sitt team. Han er en leder som brenner for å utvikle talent hos sine medarbeider, og som hver dag har sterkt fokus på kvalitet og service. Vi ser virkelig frem til å se Lasse og våre fantastiske ansatte ta Clarion Hotel Trondheim til nye høyder, sier Laila Neverdahl, Director of Operations ved Clarion Hotel Norge.

Powered by Labrador CMS