Lobby-Clarion-Collection-Hotel-Grand-Gjovik

Ny sjef på rekordhotell

Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik har ansatt Helga Marie Gisladottir som ny hotelldirektør.

Publisert

Gisladottir (38) har en bred og solid bakgrunn, og hun har tidligere jobbet som servitør, på housekeeping, og som husøkonom. Senest har hun jobbet husøkonom og hotellsjef, og vært konstituert hotelldirektør på Scandic Hamar en periode.

- Vi gleder oss veldig over at Helga har takket ja til denne stillingen. Hun har mange års erfaring innenfor hotell i ulike roller og vi gleder oss til å få henne inn som direktør, sier Ådne Skurdal, viseadministrerende direktør i Haut Nordic AS (eier av driftsselskapet).

NY DIREKTØR: Helga Marie Gisladottir er ny sjef ved Clarion Collection Hotel Grand. Foto: Privat.

Mange om beinet

Hotellet brukte lang tid på å finne den rette kandidaten. Stillingen ble utlyst på normal måte, mens de åtte beste måtte løse en businesscase, med krevende oppgaver som inkluderte salgspresentasjon av hotellet, og oppgaver rundt salg, ledelse og lønnsomhet. Det var her Helga sto frem som den beste kandidaten.

- Vi har gjennomført en omfattende rekrutteringsprosess hvor vi fikk inn over 40 søknader. Dette har åpenbart vært en attraktiv stilling for mange. Her ble det etterhvert tydelig at det var en kandidat som pekte seg ut, og det var Helga. Hun hadde svært gode ideer og svar på de problemstillingene vi hadde, og vi forstod tidlig at vi hadde med en hotelldame å gjøre, fortsetter Skurdal.

- En perle av et hotell

Helga Gisladottir kommer opprinnelig fra Island, og startet i hotellbransjen som 17 åring og har jobbet i mange ulike roller og posisjoner. Hun er bosatt i Nydal, utenfor Hamar og vil pendle til Gjøvik hver dag. Hun beskriver seg selv om arbeidsvillig, uredd, også har hun et stort konkurranseinstinkt. Helga har jobbet på Dr. Holms, og nå senest som hotellsjef på Scandic Hotel Hamar. På dette hotellet har hun gått gradene fra renhold til å bli konstituert direktør oktober til desember 2017.

- Jeg er ufattelig glad for og stolt av å tre inn i rollen som hotelldirektør på denne perlen av et hotell. Sammen med det flotte teamet på hotellet skal vi skape gode og minneverdige hotellopplevelser for våre gjester, og vi skal fortsette på den fine reisen hotellet har begynt på de siste årene, forteller Helga.

- Det er helt avgjørende for meg å ha god arbeidsmoral, og jeg gleder meg til å utvikle teamet og meg selv i et flott hotell på Gjøvik, fortsetter hun.

- Jeg kommer til å jobbe mye med å tiltrekke oss flere til å besøke vår region, og oppleve det vakre kulturlandskapet vi omgir oss med, det er jo som å bo og leve i et postkort, avslutter hun.

Nye rekorder

Clarion Collection Hotel Grand gjorde sitt beste år i 2018, med en omsetning på 23,1 MNOK, mot 19,5 MNOK året før. Dette kommer etter at hotellet i 2016 ble renovert for flere millioner, og man har startet renoveringen av bad.

Endringen av brand fra Comfort Hotel til Clarion Collection, samt oppgraderingen, har ført til flere, og mer fornøyde gjester. I tillegg byr hotellet på evening meal (kveldsmat) som er høyt verdsatt av stamgjestene.

- Helga tar nå over et meget godt drevet hotell, som stadig tar markedsandeler og har noen av landets mest fornøyde medarbeidere. Vi gleder oss til at Helga skal ta over og bidra til å skape gode opplevelser for både gjester og medarbeidere, sier Skurdal. 

Clarion Collection Hotel Strand Gjøvik

Hotellet har en rik og lang historie som byens første hotell. Historien starter allerede tidlig på 1900 tallet og fra 1909 ble hotellet drevet av Malene Stiksrud, med 16 værelser under navnet Stiksrud Hotell.

Hotellet ligger midt i hjertet av Gjøvik, med gangavstand til både jernbane, gågate og flere restauranter. Hotellet har 90 rom som ble pusset opp i 2016, og serverer frokost og Tonight Special. I underetasjen finner du flere konferanserom.

Powered by Labrador CMS