SELVHJELP: Hos Citybox sjekker man både inn og ut selv.

Citybox garanterer lavest pris

Citybox Hotels tar opp kampen om norske turister og innfører prisgaranti på dobbeltrom i Oslo og Bergen i sommer.

Publisert

Årets reiserestriksjoner har gitt nordmenn en unik mulighet til å utforske hjemlandet i sommer. Er det noe vi alle vet, så er det at å feriere i Norge fort kan bli dyrt for lommeboken. Det ønsker hotellkjeden Citybox å gjøre noe med og innfører prisgaranti på dobbeltrom i Oslo og Bergen.

- Citybox skal alltid ha de mest konkurransedyktige prisene på markedet, men i sommer tar vi det et ekstra skritt videre og garanterer lavest pris på dobbeltrom både i Oslo og Bergen, sier Eivind Hjulstad, daglig leder for Citybox Hotels.

SJEF: Eivind Hjulstad i Citybox garanterer de laveste prisene på dobbeltrom i Oslo og Bergen.

Gjelder dobbeltrom

Prisgarantien gjelder dobbeltrom i sentrum av begge byene hos hotell med tre stjerner eller mer. Finner du lavere pris hos en konkurrent for et tilsvarende rom garanterer hotellkjeden for å matche prisen. Dette betyr at dersom noen av konkurrentene velger å sette prisen til 700,- for et dobbeltrom så sørger hotellkjeden for at prisen deres er under dette.

- Nå som mange nordmenn har blitt nødt til å kutte i feriebudsjettene tror jeg lavere hotellpriser kommer godt med for mange, sier Hjulstad.

GARANTI: Gjestene skal ikke finne billigere dobbeltrom i Oslo og Bergen i sommer.

- Hos Citybox får du verken minibar eller pikkolo, men du betaler heller ikke for det.

Eivind Hjulstad, Citybox

Ikke minibar eller pikkolo

Hjulstad refererer her til en nylig undersøkelse av Virke som oppgir at nordmenn har kuttet feriebudsjettet med i snitt 16 000 i år. Det gir de laveste feriebudsjettene siden 2012.

- Vi tror at det blir beinhard konkurranse om de norske turistene i sommer og mange tilbyr nå rabatter på høye priser. Det vi ser er at selv med "sommerrabattene" ligger prisene høyere enn det vi tilbyr som ordinær pris. Som følge av smittevern-tiltakene blir alle hotell nødt til å kutte i ekstra-tjenester som frokostbuffet, men de fleste holder prisene på samme nivå som tidligere. Det mener vi blir feil overfor gjestene. De betaler for noe de ikke får og vi har større tro på en mer ærligere prisstrategi hvor vi til enhver tid tilbyr den beste prisen, sier Hjulstad.

Han fortsetter:

- Hos Citybox får du verken minibar eller pikkolo, men du betaler heller ikke for det. Du betaler for det du trenger når du er på reise: sentral beliggenhet og et moderne rom med en god seng. Det gir også mulighet til å oppdage byen i større grad. Du kan velge selv når du vil spise frokost og hvor du ønsker å bruke pengene dine, sier Hjulstad.

Trygg hotellopplevelse

Før gjenåpningen innførte hotellene strenge rutiner for å ivareta gjester og ansatte. Innsjekkingsterminalene har også vist seg å ha en skjult fordel.

- Sikkerheten til gjester og ansatte er vår høyeste prioritet og vi har innført en rekke tiltak for å begrense smitte. Gjestene som bor hos oss i sommer vil merke at fellesområdene blir rengjort hyppigere enn vanlig og at antibac er tilgjengelig utover hotellet og på alle berøringspunkter. Utover dette vil ikke oppholdet hos oss være annerledes enn tidligere. Mange av fasilitetene som andre hotell nå har måtte fjerne har aldri vært tilgjengelig hos oss. Våre gjester har ikke behov for fargesprakende pynteputer, minibar eller brevsett på rommet, sier Hjulstad.

Powered by Labrador CMS