Selskaps & Serveringsgruppen bytter navn til byOSLO:

Kim Søyland og Jama Awaleh står bak Selskap & Serveringsgruppen. Nå relanseres selskapet under nytt navn: byOSLO. Foto: byOslo.

Tar opp kampen mot de store utelivsaktørene

Oslo-gutta Kim Søyland og Jama Awaleh står bak Selskap & Serveringsgruppen og er ikke redde for å innrømme at de kjemper over sin vektklasse. Nå ønsker de å vise mer muskler og relanserer selskapet under nytt navn: byOSLO.

Publisert


Utelivsbransjen i Oslo domineres av store norske aktører. Samtidig er flere utenlandske selskaper kommet på banen i vår lille hovedstad. Nå vil Søylan og Awaleh ta opp kampen mot "de store".

– Denne byen er viktig for oss, og vi tør å påstå at vi også er viktige for byen. Vi ser hvilke behov og ønsker som finnes, og vi er opptatt av å skape gode tilbud og magiske møteplasser til Oslos befolkning. Vi har tatt del i byens utvikling de siste årene både som gjester og som en del av bransjen. Fordelen vår er at vi kjenner denne byen og er en del av den – vi står ikke på utsiden og ser inn, forteller Jama Awaleh.

Unike steder og opplevelser

Ved å endre navn og utvikle en ny identitet tar selskapet, som har oppnådd stor suksess siden oppstarten i 2011, nå et naturlig steg videre. byOSLO består i dag av Stratos, Justisen, F6, Gamle Museet, Nedre Løkka og – sistemann i rekken – Bygdøy Allé 3, som åpnet for knapt et år siden. Og de ligger ikke på latsiden; i begynnelsen av november åpner gruppen et nytt klubbkonsept i de gamle lokalene til Monkey Bar på Frogner.

– Oslo er en ung hovedstad og vi ser at mange har både lyst og råd til å gå ut, delta på ulike arrangementer eller arrangere noe selv. I tillegg har de aller fleste reist endel, noe som gjør at folk har større krav og forventninger til kvalitet i alle ledd. Både når det kommer til mat, drikke, interiør – og ikke minst den totale opplevelsen. Vi er lidenskapelig opptatt av å skape gode serveringssteder som kan være med på å sette byen vår på kartet både nasjonalt og internasjonalt, sier Kim Søyland.  

NB: Saken fortsetter under bildet.

NYTT: Bygdøy Allé 3 er ett av stedene duoen driver. Foto: byOslo.

Definerte konsepter

Gruppen har fra starten vært opptatt av å lage unike konsepter for hvert sted de åpner. I tillegg vil de løfte frem de mange lokalene i Oslo som har mye historie og sjel i veggene.

JUSTISEN: Tradisjonsrike Justisen er ett av stedene duoen driver.

– Det ligger alltid en tanke bak hvilke lokaler som blir valgt ut, og når vi jobber med å utvikle konseptet tar vi alltid den historiske bakgrunnen med i beregningen. Enten om det er steder vi fornyer for å møte dagens behov, eller steder vi skaper selv. Det er viktig for oss å skape møteplasser med sjel, fortsetter Søyland.

Et «House of brands» for uteliv

I tillegg til å tilby selskapslokaler og utesteder ligger det en enorm kompetanse hos alle de som jobber i byOSLO. Produktutvikling og innovasjon er noe gruppen tar på alvor, både fordi de sitter med ekspertisen og fordi de ser kunders behov first hand. Med denne ekspertisen i bakhånd utvikler byOSLO også andre produkter innenfor utelivssegmentet. Så langt inkluderer dette et eget gin-merke (Nordic Noir), en tonic, kaldpresset juice (Cold Pressed), ingefærøl og egen barsnacks. Nordic Noir, en gin som er utviklet og produsert i Norge, ble lansert 1. november 2018 på deres egne steder og 1. september i år på Vinmonopolet. I tillegg har ginen allerede høstet internasjonal anerkjennelse med blant annet bronsemedalje i International Spirits Challenge 2019.

–  byOSLO er et «House of brands» som inkluderer alle stedene våre, i tillegg til stadig nye produkter og tjenester. Vi tror på at man blir best sammen, og det faller helt naturlig å involvere de ansatte når vi skal utvikle nye produkter. Det er tross alt disse menneskene som sitter på spisskompetansen, og som vet hva som trengs for å skape innovasjon i utelivsbransjen, avslutter Awaleh.

Om byOSLO  

Jama Awaleh (40) og Kim Søyland (36) står bak byOSLO Group, som er byens viktigste utelivsaktør og skaper magiske møteplasser i form av barer, restauranter, konferanse- og selskapslokaler. Eierduoen etablerte seg som gründere i 2011 da de overtok driften av Stratos. Siden da har de åpnet F6, Justisen, Gamle Museet, Nedre Løkka Cocktailbar og Bygdøy Allé 3. I 2018 hadde byOslo Group, inkludert Cold Pressed Juice, Nordic Noir Spirits & 360 Agency, en samlet omsetning på 127 millioner kroner (+9,1% fra 2017) og et driftsresultat på 9,12 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS