(D)Ramm vant VM i brennevin

I går kveld mottok Morten Ramm prisen for sin kremlikør DRAMM under International Wine and Spirits Competition i London.

Publisert

Morten har for sin DRAMM Licorice Cream fått utmerkelsen «Gold outstanding» som er den høyeste rangeringen man kan oppnå under IWSC (International Wine and Spirits Competition).

DRAMM har altså fått en bedre score enn noen andre kremlikører i verden, og Morten kan dermed kalle seg verdensmester i brennevin!

– Det er alltid gøy å gjøre det stort i en bransje jeg ikke hører hjemme. Prosjektet startet som en morsom idé, og jeg hadde ikke i min villeste fantasi drømt om at vi skulle ende opp med å lage verdens beste kremlikør, sier Morten Ramm.

– En drøm

Juryen sier følgende om produktet:

– DRAMM har en rik, kremaktig tekstur, lett krydret, med hint av chili, og en lang ettersmak av anis.

Om DRAMM:

Morten Ramm hadde en drøm om å kunne servere sin egen drikke til sine venner. Sammen med Engelstad Spirits skapte han den første, originale "DRAMM Lakris og Chili". Et helt unikt produkt. Mange har forsøkt å kopiere Mortens drikk, men uten å lykkes.

Må utvikle seg

Så fikk Morten ideen til en ny drikk: Kremlikør med lakris og chili. Det skulle også være ekte fløte, som er dyrere, men også så mye bedre.

Resultatet ble DRAMM Licorice Cream - en rik, kremet drikk, med masse lakrissmak. Den kan nytes lett avkjølt, for seg selv, eller som Morten selv beskriver:

– Alle som drifter på høyeste nivå må utvikle seg. DRAMM er der. Det var på tide med noe nytt! Hva vil passe den krevende DRAMM-publiken? Kremlikør! En lun og rolig fløte-licorice til gjengen eller en elegant liten tjuvstart på kvelden når du har dratt ut markisa på combicampen."

DRAMM er et samarbeidsprosjekt mellom Morten Ramm og Engelstad Spirits – et selskap i Solera Beverage Group.