
– Vi har en fin følelse
Vi er endelig i gang i Budapest! Foreløpig går alt etter planer for det norske Bocuse-laget sier coach Gunnar Hvarnes.
I dag morges startet den harde kampen om den europeiske Bocuse-tronen. Norge er allerede godt i gang på kjøkken 3 og i full aktivitet.
– Vi har en fin følelse og foreløpig går alt etter planen. Jeg synes jeg ser et godt driv nå i starten. Det er det som trengs, sier coach Gunnar Hvarnes om sine to deltakere, Christopher Davidsen og Håvard Werkland.
Han forteller også at nervene forsvant raskt fra den norske boksen.
– Ja, de slapp fort. Nå er de i sonen. Hadde du kledd deg naken foran her nå, så hadde de ikke sette det, fleipet Hvarnes.
Hemmelig krydder
I går ettermiddag ble det også kjent hvilket hemmelig krydder deltakerne må benytte i sin fiskerett. Det ble estragon. Hverken Hvarnes eller Davidsen har vært våken av den grunn.
– Nei, det var ganske uproblematisk det og slett ikke overraskende. Så det i hvert fall ingen av oss som har vært våken av DEN grunn, sa han med et smil.
PS: Foreløpig er det ganske glissent på tribunene i Budapest, med ett unntak: Den norske kolonien. Som "vanlig" har vi den største heiagjengen og både flagg og kubjeller er på plass.