Vekst for Choice i Sverige

Publisert Sist oppdatert

I Uppsala, Karlstad, Strømstad, Helsingborg og Ørebro har seks nye Choice hoteller sett dagens lys i løpet av de seks siste månedene. I tillegg er Choice involvert i to prestigeprosjekter innenfor hotellmarkedet for tiden. Selskapet bygger Stockholms største hotell, Hotell Sign på Norra Bantorget, og i hjertet av Gøteborg bygges det gamle Centralposthuset om til å bli et av Skandinavias mest innovative hoteller.

- Vi har som mål å bli Skandinavias fremste hotellkjede. Da er det helt nødvendig å også bli best i Sverige. Med nyetableringene de siste månedene er vi på god vei, sier en fornøyd administrerende direktør i Choice, Torgeir Silseth.

Choice Hotels har på ti år etablert seg som største og ledende hotellkjede i Skandinavia og har idag over 150 hotell. Den siste nyervervelsen er First Hotell Klosterkungen som blir en del av Comfort varemerket i Choice kjeden.

- Vi er svært fornøyde med overtagelsen av First Hotel Klosterkungen. Jönköping er en by i vekst som satser på kommunikasjon, handel og utbygging. Det er en spennende region å være i. Klosterkungen er et svært hyggelig hotell som passer godt inni Choice-konsernet, sier Thomas Westergaard, direktør i Choice-konsernet med ansvar for Comfort Hotels.

Thumbnail Image: