Ut med Ringnes, inn med Brewery Int.

Gulating Gruppen og Brewery International inngår strategisk samarbeid. Det betyr at førstnevntes samarbeidet med Ringnes opphører.

Publisert Sist oppdatert

Gulating Gruppen har inngått et samarbeid med Brewery International, som er Norges ledende selskap innenfor importøl. Ifølge avtalen vil Gulating nå tilby importert kvalitetsøl fra Brewery International som vil erstatte øl fra Ringnes. Avtalen gjelder alle våre puber med oppstart i første omgang på Strømmen. I tillegg vil Brewery International installere tappekraner og annet utstyr ved Gulating sine puber, heter det i pressemeldingen.

– Brewery International har helt siden 1992 bygget opp en unik portefølje bestående av noen av verdens ledende ølmerker som har blitt svært populære på det norske ølmarkedet. Dette er øl med mange ulike smaksvarianter fra alle verdens hjørner som vi ser frem til å tilby publikum ved våre puber, sier daglig leder Rolf Ivar Skår i Gulating.

Vil videreutvikle samarbeidet

Også den nye partneren gleder seg over samarbeidet.

– Gulating er en ny og spennende aktør innenfor det norske ølmarkedet og en ideell samarbeidspartner for Brewery International. Vi har gjennom de siste to årene sett en stor interesse for å ha et stort mangfold av øl hos stadig flere puber og barer og vi ser frem til å videreutvikle samarbeidet, sier Børre Jansrud i Brewery International i pressmeldingen.

Gulating Pub åpner førstkommende torsdag ny pub på Sunbytunet på Jessheim og vil om kort tid åpne nye puber på Strømmen og Fetsund. Totalt har de fire egne puber.

Fakta:

Gulating Gruppen består av 12 ølutsalg, egne ølmerker basert på egne oppskrifter og samarbeidsbrygg, import av øl, grossistvirksomhet og puber.

Brewery International AS er et av landets ledende selskap innen importøl. Siden starten i 1992 har selskapet bygget opp en produktportefølje med noen av verdens ledende merkevarer innen kategorien drikkevarer i det norske markedet.