Universal Sodexho støtter Bocuse dor Europe 2008

Publisert Sist oppdatert

- Bocuse dor Europe er glade for å kunne samarbeide med Universal Sodexho i forbindelse med det første mesterskapet i Stavanger. Universal Sodexho har en solid forankring i Stavanger-regionens kokkemiljø og deres bidrag direkte med kulinariske ressurser og som samarbeidspartner er viktig for at arrangementet skal vise Norge og Stavanger fra sin beste side, sier Eidis W. Biehler, ansvarlig for kommunikasjon og samarbeidspartnere i Bocuse dor Europe.

Administrerende direktør Paul Boxill i Universal Sodexho er glad for samarbeidet.
– Spesielt med tanke på at dette vil være inspirerende for våre ansatte og gi dem nye ideer med hensyn til bruk av råvarer og i menyutvikling. I tillegg er det spesielt hyggelig at vi som et franskeid firma kan være med å bidra til at det norsk-franske samarbeidet rundt Bocuse dor Europe blir en suksess, sier Boxill.

Universal Sodexho Norway AS driver med mat, renhold og facility management.
– Våre kunder er olje- og gassindustrien både offshore og på land. Universal Sodexho har over 550 ansatte og en omsetning på 400 millioner. Firmaets visjon er ”Stolthet og arbeidsglede”. Universal Sodexho har fokus på helse og ernæringsriktig mat, og vi ønsker å være det sunne alternativet i vår bransje. Universal Sodexho eies av franske Sodexho, som er blant verdens største forpleiningsselskap med 340.000 ansatte i 80 land. Smarte fristelser er et av bedriftens konsept med fokus på sunn mat og fysisk aktivitet, slik at kundene alltid har et skikkelig tilbud av sunn og ernæringsriktig mat, sier Boxill.

Universal Sodexho eget kokkelag – Det fristende kokkelaget - vil bidra i forbindelse med Bocuse Dor Europe.

Thumbnail Image: