Unikt shopping-samarbeid

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Rezidor og Travellersshop.com har startet et samarbeid som gjør at hotellgjestene kan shoppe online til konkurransedyktige priser. 

Sammen med Travellersshop A/S har Rezidor startet et nytt shoppingkonsept for sine hotellgjester. Dette er en verdensnyhet for travel retail shopping inne hotellsegmentet, der gjestene får tilbud om å handle produkter over nett til gode priser; 20-70 prosent av markedsprisen. Produktene blir levert direkte til hotellet eller til gjestenes hjemmeadresse. 

– Inspirert av shoppingen om bord i fly og på flyplassenes taxfreebutikker ville vi skape en ny måte å handle på for moderne reisende. Det resulterte i dette spennende samarbeidet mellom Rezidor og Travellersshop.com, sier Kurt Ritter, President og CEO i Rezidor, i en pressemelding.
 
– Forretningsreisende ankommer ofte så sent som mulig til flyplasser. Dette gir begrenset tid til shopping. Denne gruppen av reisende har derimot ofte mer tid når de er vel installert på hotellet, og det er her vi så en forretningsmulighet, sier Johan Tilly, administrerende direktør i Travellersshop.com
 
De gode tilbudene er tilgjengelig for gjester på Radisson Blu og Park Inn by Radisson i Norge, Sverige og Danmark. De rundt 250 produktene som tilbys er valgt ut fra klassiske og populære merker som Nike, Casio, Calvin Klein, Hugo Boss og Lego samt en rekke andre spennende merker.
 
– Travellersshop.com har store muligheter til å bli en betydelig salgskanal innen travel retail shopping segmentet. Vi er veldig stolte over å få til et samarbeid med et så anerkjent, fremgangsrikt og kjent selskap som Rezidor, sier Johan Tilly.   

Teaser:

Rezidor og Travellersshop.com har startet et samarbeid som gjør at hotellgjestene kan shoppe online til konkurransedyktige priser. 

Main Image:
Thumbnail Image: