Trysil-hotell til topps i Tyrkia

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Radisson Blu Resort Trysil gikk til topps og ble kåret til Norway's Leading Ski Resort 2011 under World Travel Awards i Tyrkia.

Flere prestisjehoteller var nominert i kategorien. Rezidor hadde to hoteller med i finalerunden, men det ble Radisson Blu Resort Trysil som stakk av med seieren. 

– Vi er utrolig stolte og takknemmelige over å vinne denne prisen. Den viser at det harde arbeidet vi legger ned for å levere kvalitet i alle ledd blir lagt merke til. Det gir også meg og alle mine dyktige kolleger et ekstra løft nå som vi går inn i en spennende vintersesong, sier Stein-Rudi Austheim, General Manager ved Radisson Blu Resort Trysil.

Hotellet er Nordens største fjelldestinasjon, og har direkte tilgang til alpinbakkene. Det har 210 rom og suiter samt konferanselokaler på 1250 kvadratmeter. Denne kombinasjonen gjør stedet til en yndet arena for arrangementer. Radisson Blu Resort Trysil tilbyr også eget opplevelsesbad med klatrevegg på glass, stort spa og bølgesufring på hotellets egen flowrider. Hotellet har egen bowlingbane, fire restauranter og fire barer. 

I desember åpner også Park Inn Mountain Resort Trysil 820 meter over havet, med utsikt over Trysilfjellet. Dette hotellet får en moderne arkitektur, sportsbutikk, dagligvarebutikk, skiutleie, barer, spa, sauna, trimrom og basseng ute og inne. 

The World Travel Award ble grunnlagt i 1993 og regnes som den største anerkjennelsen man kan få innen reiselivsindustrien.

- Juryen består av fagfolk fra reiselivsnæringen med representanter fra en hel verden. Deres fokus er på de opplevelsesbaserte kvalitetene bedrifter kan tilby kundene sine, og som konsekvent hever seg over alle forventninger. Det er dermed en stor ære å få en slik hederspris, sier Christian Gartman, Area Vice President Nordic i The Rezidor Hotel Group.
 

Teaser:

Radisson Blu Resort Trysil gikk til topps og ble kåret til Norway's Leading Ski Resort 2011 under World Travel Awards i Tyrkia.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Radisson Blu Resort Trysil har direkte tilgang til alpinbakkene i Trysil, til glede for store og små. (Foto: Rezidor)