Trysil får Radisson SAS-hotell

Publisert Sist oppdatert

Illustrasjon: Heggelund og Koxvold AS arkitekter MNAL-NPA.

- Vi er svært stolte over å kunne inkludere dette flotte anlegget i vår hotellportefølje, og tilskuddet er helt i tråd med vår ekspansive satsning. Med denne etableringen har vi forsterket vår posisjon som markedsleder også i den norske fjellheimen. Dette går hånd i hånd med et stadig økende leisuremarked, sier Martin Creydt, Area Vice President for Rezidor SAS i Skandinavia, i en pressemelding.

Radisson SAS Hotel, Trysil får 211 rom inkludert 103 suiter, flere forskjellige restauranter, 1.600 kvm spa- og badeavdeling, et konferansesenter med bankettsal og kapasitet for opptil 500 personer, egen bowlingbane, samt et stort område for lek og aktiviteter for barn. I tillegg er det planlagt over 60 leiligheter for salg.

Hotellet blir liggende rett ved inngangen til Trysils skianlegg, med ski-inn/ski-ut-mulighet. Det er kun 400 meter til en av Norges beste golfbaner, og innen en radius på en time finnes ytterligere seks golfbaner.

Martin Creydt.

- Vi er veldig glade for at Radisson SAS har gått inn i dette prosjektet. Merkevarekunnskapen om Radisson SAS er spesielt stor i de markedene som er viktige for Trysil. I vinterhalvåret står danskene for hele 39 prosent av overnattingene i Trysil, svenskene utgjør 23 prosent og nordmenn 28 prosent. I tillegg vil Radisson SAS åpne for nye markeder, uttaler Henning Hanevold i Trysil Hotellutvikling AS.

Rezidor SAS har i dag 22 hoteller i Norge, hvorav 18 Radisson SAS og fire Park Inn. Høsten 2006 åpner Norges femte Park Inn i Fredrikstad. Radisson SAS Hotel, Trysil blir kjedens 19. hotell i Norge. (Kilde: SAS Radisson)

Illustrasjon: Heggelund og Koxvold AS arkitekter MNAL-NPA.

Thumbnail Image: