Tre Nordic Choice-hoteller vinner World Travel Awards 2010

Publisert Sist oppdatert

- Det er alltid gøy å motta priser. Det viser at vi vinner frem med våre konsepter. Først og fremst er dette en viktig anerkjennelse til våre medarbeidere, som lykkes i å gi gjestene unike opplevelser. Selma Spa er Skandinavias eldste. Quality SPA & Resort Norefjell har etablert seg i tet på rekordtid. Vi klarer både å holde på posisjoner, samt kapre nye. Det er vi stolte av, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice og Choice Hotels Scandinavia.

Selma Spa i Värmland var Skandinavias første SPA anlegg. (Foto: Selma Spa)

Quality SPA & Resort Norefjell - Norges ledende SPA resort
Quality SPA & Resort Norefjell åpnet vinteren 2009. Hotellet ligger 800 meter over havet og har totalt 405 rom og suiter, samt konferansekapasitet til over 400 personer. Anleggets velværeSPA har både ute- og inneavdeling, med basseng, boblebad og stort treningsstudio. De aller yngste har sin egen aktivitetsSPA. Hotellets gjester kan utfolde seg på en helårs skøytebane eller i en 16 meter høy innendørs klatrevegg. Alpinanlegget ligger kun et par stavtak fra hotelldøren.

Selma Spa - Sveriges ledende SPA resort
Selma Spa i Sunne i Värmland åpnet i 1991 som Skandinavias første SPAanlegg. Anlegget har 184 rom. Selma Spa+ har et av Nordens største SPAtilbud, med nærmere 40 ulike behandlinger på menyen. SPAområdet har bassenger ute og inne, flere boblebad og badstuer. Selma Spa+ tilbyr også trening i kombinasjon med velvære, i en stor fitnessavdeling. Hotellet tilrettelegger treningsopplegg, kostholdsveiledning og motivasjonsforelesninger. Restauranten byr på økologisk mat og lokale råvarer.

Nordic Light Hotel - Sveriges ledende boutique hotell
Det er tredje året på rad erNordic Light Hotel i Stockholm vinner i kategorien Sveriges beste boutique hotell. Hotellet, som ligger på Vasaplan i Stockholm sentrum, er medlem av den internasjonale organisasjonen Design Hotels. De 175 rommene er designet med det skandinaviske lyset som gjennomgående tema. Hotellets lobby skifter kunst og lys fire ganger årlig. For tiden vises utstillingen "Being Joe Cool", en feiring av Snoopy 6o års dag.

World Travel Awards - reiselivsbransjens Oscar
World Travel Awards er den internasjonale reiselivsindustriens versjon av Oscarutdelingen. Prisen og eventet ble etablert for sytten år siden for å oppmuntre reiselivsbransjentil å stadig forbedre gjesteopplevelsen. Hvert år samles verdens reisebyråer og andre aktører fra bransjen for å stemme frem sine favoritter fra hvert kontinent. De nominerte bedømmes etter kreativitet, servicenivå, fokus på gjesteopplevelsen og produktutvikling.

Thumbnail Image: