Thon med hotellsatsing på Gjøvik

Publisert Sist oppdatert

Hotelleierne Kai Mikalsen (t.h.) og Herman Tufte har signert en avtale med Olav Thon Gruppen. Her representert ved Olav Thon selv.

- Olav Thon er Norges største private eiendomsbesitter – også på hotellsiden. Med hans kompetanse på eiendom og hotelldrift, har vi nå knyttet til oss de beste i landet, sier Kai Mikaelsen, i en pressemelding.

Rainbow Hotels har 47 hoteller i sin portefølje, men har inntil nå ikke vært representert i Mjøs-distriktet. Rainbow Hotels har 42 hotell i Norge, fire i Brüssel og ett i Rotterdam. Kjeden er en del av Olav Thon Gruppen som er fellesbetegnelsen for alle virksomheter og selskaper Olav Thon direkte eller indirekte eier minst 50 % av.

- Vi har lenge ønsket oss et kurs- og konferansehotell ved Mjøsa, men har ikke funnet det rette før nå. Med ambisjonene til Strand Hotel om å bli regionens beste konferansehotell, byggingen av landets beste SPA-anlegg, samt nytt kulturhus vegg i vegg, var avgjørelsen om et samarbeid ikke vanskelig å ta, sier Olav Thon.

Samarbeidet vil gjelde fra 1. januar neste år, men den offisielle åpningen av ”nye” Strand Hotell vil holdes i april 2006. Da står hotellet klart etter en fullstendig ombygging og oppgradering.


Om Strand Hotel

Strand Hotel ligger sentralt i Gjøvik, rett ved Gjøvik Gård. Hotellet har 72 rom og flere velutstyrte møterom. Da hotellet åpnet i 1951, var det et av de flotteste hotellene i landet. Etter at lite har blitt gjort med eiendommen de senere år, vil de nye eierne igjen gjøre hotellet til en attraksjon.

I disse dager bygges et av landets beste SPA anlegg i kjelleren, og hotellet vil totalrenoveres og bygges om. Hotellet får flere nye – og særpregede hotellrom, nye konferansesaler og ny lobby.

I tillegg vil en velrenommert kjederestaurant komme i huset. Totalt sett vil hotellet framstå som helt unikt i Mjøsområdet, og med nytt kulturhus vegg i vegg, er mulighetene uendelige.
(Rainbow Hotels)
Thumbnail Image: