Thon Hotels åpnet Thon Hotel Kautokeino

Publisert Sist oppdatert

- Kautokeino har et stort reiselivspotensial i form av eksotisk og unik natur, og sterk forankring i samisk kultur og språk. Jeg har stor tro på mulighetene til å utvikle unike aktiviteter og opplevelser i Kautokeino som kan tiltrekke mange nye besøkende og gi grunnlag for en virksomhet hele året, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

Byggingen av Thon Hotel Kautokeino startet da Olav Thon la ned grunnsteinen i september i fjor.
– Det blir fantastisk å være vertskap på et så flott hotell som dette og maken til omgivelser finnes ikke. Etter en svært hektisk byggeperiode, så kan vi endelig ønske gjester velkommen, eller Bures boahtin som det heter på samisk, sier Peter S. Bolte, hotelldirektør ved Thon Hotel Kautokeino.

Fakta om Thon Hotel Kautokeino
Thon Hotel Kautokeino er et moderne konferanse- og forretningshotell med 66 lyse, komfortable rom og kurs- og konferansefasiliteter til 100 personer. Hotellet ligger midt i Kautokeino og fra hotellet kan du nyte utsikten over det spektakulære fjell- og viddelandskapet på Finnmarksvidda. Restauranten vil by på spennende mat med lokalt preg. Hotellet blir et Thon Conference-hotell.

Fra før har Thon Hotels hoteller i Tromsø, Harstad, Hammerfest, Brønnøysund og Lofoten.
I tillegg jobbes det med planer om nye hoteller i Alta og Kirkenes.

Thumbnail Image: