Tareq Taylor spiller inn på Trysil

Den internasjonale TV-serien «Tareq Taylor´s Nordic Cookery» spiller i disse dager inn et avsnitt til sesong 2 i Trysil.

Publisert Sist oppdatert

Dermed blir alpintbygda og områdets gastronomiske spesialiteter kringkastet på BBC Lifestyle, RTL & Good Food. Serien når ut til 35 millioner husholdninger i Europa og 45 millioner husholdninger i Asia.

Tareq Taylor og filmteamet har valgt Radisson Blu Resort Trysil som base under innspillingen av programmet. Hotellet ble ifølge Rezidor kåret til ”Norways Best Ski Hotel” under den internasjonale utdelingen av World Ski Awards i 2013.

Lokale spesialiteter
TV-serien fokuserer på lokale spesialiteter, og belyser nordiske mattradisjoner overfor et internasjonalt publikum. Produsenten, Rick Jacobs, sier i en pressemelding fra Rezidor at teamet lenge har ønsket å spille inn et avsnitt av serien i Trysil:

- Teamet er kjempenysgjerrige på Trysils og Øst-Norges opplevelsesmessige og gastronomiske perler. Det innebærer alt fra skikjøring til lokale matprodusenter og ildsjeler som brenner for lokale mattradisjoner. Det at vi endelig er på plass, føles som et fantastisk godt utgangspunkt for en av de 12 nordiske episodene av serien.

Brain Food
Under innspillingsuken skal filmteamet møte Radisson Blu Resort Trysils kjøkkensjef Michael ”Bobo” Johansson for å få en smakebit på hotellets spesialiteter. I tillegg vil de få en innføring i Radisson Blus matkonsept Brain Food samt filme utendørskokkelering på en av hotellsuitenes balkonger.

- Vi har en utrolig flott og fartsfylt uke sammen, og er takknemlige for at de valgte nettopp oss som destinasjon, sier hotellets markeds- og kommunikasjonssjef, Maria Belin. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
INTERNASJONAL KOKK, LOKAL MAT: Trysil får mye god internasjonal PR når TV-serien «Tareq Taylor´s Nordic Cookery» sender fra alpintbygda.