Takket de ansatte for prisen

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel Norge i Bergen, Nina Askvik (44) er kåret til Årets Hotelier 2011. Overrekkelsen fant sted under Serviceforum i Stavanger forrige uke. 

Askvik ble valgt på grunn av sine og hotellets økonomiske resultater, utviklingen på R.G.I samt kunde- og ansattes tilfredshet. 

Initiativtaker bak prisen er Cornell Hotel Society (CHS) Norway Chapter, og Nina Askvik er den andre i rekken som mottar denne utmerkelsen. Seviceforum samler aktørene innen hotell- , restaurant- og reiselivsbransjen, og er en årlig fagkonferanse ved Norsk Hotellhøgskole. Prisen som Årets Hotelier er ment å motivere ledere og skape forståelse for viktigheten av videreutdanning og innsikt i nye trender. 

Juryen begrunnet valget av Askvik blant annet med at hun alltid er til stede for sine ansatte og gjester. Samtidig leverer hun svært gode økonomiske resultater og hotellet leverer resultater langt over det vanlige i markedet. I fjor fikk hotellet NHO Reiselivs HMS-pris for forebygging og oppfølging i sitt HMS-arbeid. 

Det var en stolt og svært glad prismottaker som også takket sine kolleger for prisen som Årets Hotelier. 

 

– Tusen takk til alle mine fantastiske avdelingsledere hjemme på hotellet, Radisson Blu Hotel Norge – det er deres pris, også! Jeg hadde aldri kunnet stå her og ta i mot berømmelse for jobben jeg gjør hvis det ikke hadde vært for dyktige og lojale avdelingsledere, sa Askvik som siden 2009 har vært direktør ved Radisson Blu Hotel Norge. 

Premien er et to uker langt etterutdddanningskurs på General Manager Program (GMP) ved Cornell University - School of Hotel Administration i USA, inkludert reise og opphold. Skolen regnes for å være verdens fremste lærested for hospitality management. Cornell Hotel Society Norway Chapter tok initiativ til prisen Årets Hotelier 2010 sammen med en rekke servicebedrifter og hotellselskap. Formålet er å fremme resultatorientert og nytenkene lederskap blant fremgansrike hotellfolk. 

 

Juryen bak Årets Hotelier har bestått av Morten Thorvaldsen (administrerende direktør i Thon Hotels), Sidsel Haavardtun (Vice President Human Resources, Rica Hotels), Leif Evensen (styremedlem Cornell Hotel Society, Norway Chapter) og Tarje Hellebust (regiondirektør i Rezidor og adm dir for Radisson Blu Plaza).

Main Image:
Thumbnail Image: