Sporty samarbeid på Gjøvik

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Før jul signerte KAHE Eiendom og Toten Treningssenter (TT) en avtale hvor TT får tilgang til Otium Spa sine lokaler fra januar 2013.

Samtidig er det signert en driftsavtale mellom Quality Hotel Strand og Toten Treningssenter som gir alle hotellgjester mulighet til å benytte seg av spa.

-Vi har lenge jaktet på en samarbeidspartner som har et så stort nettverk og mange medlemmer som Toten Treningssenter, forteller styreleder i KAHE Eiendom Ragnar Syversen.

Avtalene har ingen praktisk konsekvens for noen av brukerne av Otium Spa, og Toten Treningssenter tar over alle gjeldene arbeidskontrakter, avtaler og gavekort som allerede er solgt.

 

Viktig også for hotellgjestene

- Det er mange synergier å hente når vi ser på trening, aktiviteter, vann og velvære, forteller hotelldirektør Ådne Skurdal og salgsleder Lene Anita Solberg Olsby fra Toten Treningssenter i kor. De er skjønt enige om at nå får Gjøvikbeboerne et enda bedre og bredere tilbud.

- Nå får vi en så solid og sterk partner gjør at vi kan lage konsepter rundt treningsweekend, spapakker med ulike typer aktiviteter, og tilbud om PT timer for gjestene våre. I tillegg vil våre forretningsreisende få et unikt tilbud til å delta på gruppetreningstimer, forteller Skurdal entusiastisk.

Samarbeidet starter formelt opp fra 1.januar og Toten Treningssenter vil komme tilbake til nærmere informasjon om åpningstider, medlemskap og hvilke typer timer som vil bli gjennomført på hotellet.

Toten Treningssenter befester med dette sin posisjon som distriktets ledende leverandør av helse, trening og velvære.

 

Enda et nytt tilbud til Toten Treningssenters medlemmer

- Vi ser frem til et spennende, sprekt og kreativt samarbeid med Strand, hvor flere nye konsepter vil utvikles. Nå ønsker vi at Gjøvik og Totens befolkning skal få øynene opp for dette flotte anlegget. Vi skal ha fokus på å få et kvalitativt godt produkt og dette gleder vi oss til å tilby Toten Treningssenters medlemmer.  

Allerede fra nyttår skal eksisterende og nye medlemmer få nærmere informasjon om det nye tilbudet.  Vi er bare så vidt i gang, men allerede nå ser vi hvor utrolig mange nye muligheter som åpner seg, forteller en ivrig salgsleder, som kribler etter å komme i gang.

Samtidig har Quality Hotel Strand og Toten Treningssenter signert en avtale om oppfølging av ansatte gjennom konseptet «En friskere bedrift».

-Det er liten tvil om at god helse og trening henger nøye sammen. Derfor har vi jobbet med dette en stund og det blir et fantastisk tilbud og mulighet for alle våre ansatte. Jeg gleder meg til å fortelle det til de ansatte, sier en trippende hotelldirektør.

Ordningen går ut på at ansatte som melder seg inn vil få klubbkontingenten dekket av Strand, få nøye og god oppfølging samt et program de skal følge med planer for utvikling. Arbeidsgiver vil også dekke deler av månedskostnaden for treningen etter hvor ofte den ansatte trener.

-Vi gjør dette for den helsemessige gevinsten og tar konsekvensen av at vi har ansatte som har til dels tunge, rutinepregete jobber og vil oppfordre alle ansatte til å benytte dette så mye som mulig avslutter, hotelldirektør Ådne Skurdal. 

Teaser:

Før jul signerte KAHE Eiendom og Toten Treningssenter (TT) en avtale hvor TT får tilgang til Otium Spa sine lokaler fra januar 2013.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
(Illustrasjon: skjermdump fra nordicchoicehotels.no)