Søvn blir kunst

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Hotellkjeden Accor satser på god søvn, og nå kan kjeden tilby søvnmønsteret oversatt til et kunstverk ved hjelp av en egen app.

Tidligere i år lanserte noen utvalgte hoteller en søvnrobot som kan tolke søvnmønsteret ditt og overføre det til et kunstverk. Nå lanseres en app som gjør at alle Iphone-brukere kan ta del i søvnkunsten, uansett om de bor på et Accor-hotell eller ikke.

Hvor morgen kan man få et unikt kunstverk i telefonen, basert på hvordan man har sovet i løpet av natten. Appen SleepArt er gratis, og fungerer også som vekkerklokke. Den registrerer bevegelsene og lydene man lager mens man sover, og omtolker dette til et viruelt kunstverk.

– Søvn er så viktig for at vi skal trives, og som hotellkjede vil vi at gjestene våre skal få ut så mye som mulig av en natt hos oss. Nå tilbyr vi alle, uansett om de er gjester hos oss eller ikke, et kunstverk basert på sin egen søvn, sier Jan Birkelund på Accor Hotels.

Undersøkninger viser at 70 prosent av verdens hotellgjester synes at en behagelig seng er den viktigste enkeltfaktoren når de velger hotell i økonomiklassen. Derfor har Accor satset på å utvikle et eksklusivt sengekonsept - Sweet BedTM by Ibis. Dette er første gang en hotellkjede har vært med på å utforme hele sengen. Mer enn 100 000 senger kommer til å fornyes på Ibis i løpet av 2013.

Appen finner du på Appstore.

Se video om SleepArt her

Teaser:

Hotellkjeden Accor satser på god søvn, og nå kan kjeden tilby søvnmønsteret oversatt til et kunstverk ved hjelp av en egen app.

Main Image:
Thumbnail Image: